Απόφαση Αυγενάκη: Απαγορεύεται η είσοδος σε αθλούμενους πολίτες στις εγκαταστάσεις της Αττικής της Παρασκευή, κανονικά οι επίσημοι αγώνες

Η σφοδρή κακοκαιρία “Μπάλος” σαρώνει από την Πέμπτη την χώρα και δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στους πολίτες, με μερικά από τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση να είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας σε παραλιακή και Κηφισό από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής καθώς επίσης και κλειστά σχολεία και τηλεργασία για την Παρασκευή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα ακραία αυτά καιρικά φαινόμενα επηρεάζουν και τον αθλητισμό, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να κάνει γνωστό πως την Παρασκευή (15/10) οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αττική που είναι υπό την εποπτεία της ΓΓΑ, θα λειτουργήσουν μόνο με προσωπικό ασφαλείας. Κάτι που σημαίνει ότι αθλούμενοι πολίτες δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις, όμως η απόφαση δεν αφορά προπονήσεις και αγώνες ομάδων.

“Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αττική, που εποπτεύονται από τη ΓΓΑ, θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, μόνο με προσωπικό ασφαλείας, λόγω των αναμενόμενων έντονων καιρικών φαινομένων.

Ως εκ τούτου, δεν θα επιτρέπεται σε αυτές η είσοδος αθλούμενων πολιτών”, αναφέρει χαρακτηριστικά η επείγουσα ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης (14/10) Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Πηγή: Sport24.gr