Από έναν βαθμό στο Μελισσοχώρι για Αστέρα και Σμόλικα Φαλάνης

Τον βαθμό της ισοπαλίας με τελικό σκορ 1-1 μοιράστηκαν στο Μελισσοχώρι ο τοπικός Αστέρας με τον Σμόλικα Φαλάνης, έπειτα από δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι μια για κάθε ομάδα και από ένα σε κάθε ημίχρονο.

Ο Αστέρας με τον βαθμό έφτασε τους τέσσερις πόντους στην βαθμολογία της Α’ ΕΠΣ Λάρισας ενώ για τον Σμόλικα ήταν ο πρώτος βαθμός της χρονιάς έπειτα από την ήττα της πρεμιέρας από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 40ο λεπτό με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Τάφα σε ανατροπή από τον Παναγιώτη Βογιατζή. Σε αυτήν την φάση οι Φαλανιώτες ζήτησαν την αποβολή του Βογιατζή με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα, κάτι το οποίο και αρνήθηκε ο κ. Δημεράς. Την εκτέλεση της παράβαση ανέλαβε να μετουσιώσει σε τέρμα ο Στέφανος Κόκκινος που δεν λάθεψε για το 0 – 1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν την αναμέτρηση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον οποίο οι Φαλανιώτες πήραν το προβάδισμα. Με πέναλτι. Στο 83′ ο Καραμάνος με ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε είχε κερδίσει νωρίτερα ο Παραφέστας σε ανατροπή του Πατσή. Και σε αυτήν την περίπτωση, αυτήν την φορά οι γηπεδούχοι, διαμαρτυρήθηκαν για αποβολή του Πατσή, κάτι το οποίο και αρνήθηκε ο κ. Δημεράς.

Οι Συνθέσεις

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Βογιατζής (46′ Σδράλης Β.), Γουργιώτης, Κολοβός, Παραφέστας, Μπιρόλ, Βασιλειάδης (78′ Σδράλης Αθ.), Καραμάνος, Νικόλι (72′ Παππάς), Καζάκος (46′ Καφαντάρης), Περδίκης (72′ Αβδουλάς).

Σμόλικας Φαλάνης (Βαγγέλης Τζόλας): Γραβάνης, Ντανίκας (52′ Νιεπέτρι), Μπαρούτζας, Λιάκος, Τάφα, Γούτος, Κόκκινος, Γκιόνα (75′ Χατζίζι), Μπάκος (86′ Βογιατζής), Γκαλμπογκίνης, Πατσής.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δημεράς, Παπαγεωργίου, Πάλλας.