Από ένα βαθμό Κουλούρι & (Χ)ειμάδι…

Ισόπαλοι με σκορ 2 – 2 ήρθαν Άρης Κουλουρίου και Α.Ο. Χειμαδίου στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄ΕΠΣ Λάρισας.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγαν από το γήπεδο λοιπόν Άρης Κουλουρίου και Χειμάδι με το συγκρότημα του Γιώργου Νεράτζη να φθάνει τους σαράντα τέσσερις βαθμούς και την ομάδα του Θανάση Τζιγκούρα τους είκοσι επτά πόντους.

Όλα συνέβησαν στο δεύτερο μέρος του αγώνα. Ο Παναγιώτης Ραπτοτάσιος σκόραρε στο 65′ κι έκανε το 1 – 0 για τους γηπεδούχους, με τον Γκρέτση να έχει άμεση απάντηση για το 1 – 1 δύο λεπτά μετά.

Στο 73ο λεπτό και πάλι ο Παναγιώτης Ραπτοτάσιος βρήκε δίχτυα και έβαλε εκ νέου τους «κιτρινόμαυρους» μπροστά στο σκορ, ενώ στο 77′ ο Τζιούρας πέτυχε το 2 – 2 και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πάντως, οι άνθρωποι του Άρη Κουλουρίου «φωνάζουν» για περίπτωση πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα, σε χέρι αμυντικού του Χειμαδίου μετά από ωραίο ανάποδο «ψαλιδάκι» του Χρήστου Ζαφειράκη.

Οι Συνθέσεις

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης): Αργυρόπουλος, Καρλιγκιώτης Μ., Φασούλας, Δέλλας, Μιχόπουλος (90′ Κουρούκας), Μοσχοβίτης, Νεράτζης, Μητρούσιας (60′ Μπάτζιος), Τσαντζαλής (50′ Γκόλαντας), Ραπτοτάσιος Π., Ζαφειράκης.

Α.Ο. Χειμαδίου (Θανάσης Τζιγκούρας): Νίκου, Παναγιωτίδης, Ζαϊρές (Δημάκης), Γκανάτσιος, Τόπης, Γκρέτσης, Λανάρας (Κούρτης), Τζιούρας, Βλαχογιάννης (Ράπτης), Μούσιος, Δασκαλόπουλος (Τσαγκούλης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ακρίβος, Δεληγιάννη, Κουτίνα.