Από ένα γκολ & βαθμό…

Μαρίνος Αντύπας και Νίκη Κρήνης αναμετρήθηκαν το πρωί (16/10) για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣ Λάρισας, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1 – 1.

ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ-ΜΠΑΚΟΛΑΣ

Αυτός ήταν και ο πρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα για τον γηπεδούχο σήμερα Μαρίνο Αντύπα, που βρίσκεται στην 9η θέση, καθώς η αγώνας του με τη Ζωοδόχο Πηγή τη προηγούμενη αγωνιστική είχε αναβληθεί. Ενώ η Νίκη Κρήνης έχει δύο βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση.

ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΛΑΣΙΑΔΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ-ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Στον αγώνα τώρα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν πρώτοι να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους και να τις μετουσιώσουν σε γκολ. Συγκεκριμένα στο 26ο λεπτό, σέντρα του Αλεξανδράκη από τα δεξιά και ο Γκουρνέλος άθελα του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0 – 1.

img_2915 img_2925

ΣΑΛΟΚΑΝΑΣ - ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ.

Όμως ο Μαρίνος Αντύπας είχε την απάντηση και κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο αργότερα. Το σκορ παρέμεινε το ίδιο και δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%bc%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%83-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%83-%ce%ba ΜΑΓΑΛΙΟΣ-ΜΠΑΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΑΓΑΛΙΟΣ

Οι Συνθέσεις

img_2768

Μαρίνος Αντύπας (Βασίλης Παπαϊωάννου): Σουλτσιώτης, Γκουρνέλος, Μητρολιός, Μπακόλας, Παπαναστασίου, Βλασίδης, Παπαγεωργίου, Δρογκούλας, Λιάμτσιος (35′ Σαλοκανάς), Καραγιώργος, Παπαδόπουλος.

img_2771

Νίκη Κρήνης (Κώστας Κονταξής): Καραστέργιος, Μαργαριτόπουλος Κ., Γακόπουλος, Καραλευθέρης, Κωνσταντινίδης, Ζησόπουλος, Αλεξανδράκης, Θεοχαρόπουλος, Μαγαλιός, Λιόντης, Μαργαριτόπουλος Ι.

img_2765

Διαιτητική Τριπλέτα
Διαμάντης, Τσολακίδης, Κοντογιώργος.