Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Ιπποκράτης

Ο Ιπποκράτης φιλοξένησε για τη 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου τον Αμπελωνιακό, τον οποίο και νίκησε με 2 – 0 σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε μέρος.

Μία πολύ σημαντική νίκη για τον Ιπποκράτη, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στο… διάβα του πρωτοπόρου Αργυροπουλίου. Το Αργυροπούλι είναι πρώτο με δύο βαθμούς παραπάνω από τον Ιπποκράτη που έχει αισίως εικοσιπέντε βαθμούς. Από την άλλη ο Αμπελωνιακός βρίσκεται στη τελευταία θέση με δύο βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες τους στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης με τον συνήθη… «ύποπτο» Ότι Φραχόλι, να νικάει και την αντίπαλη άμυνα και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να ανοίγει το σκορ για την ομάδα, με το 1 – 0 να παραμένει μέχρι και το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, ο Ιπποκράτης κατάφερε να αποκτήσει προβάδισμα ασφαλείας. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Κώστας Μήτσος με ωραία ενέργεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Στη συνέχεια τίποτα δεν άλλαξε και ο Ιπποκράτης πανηγύρισε ακόμη μία νίκη.

Τα Γκολ

1 – 0 25′ Φραχόλι Ότι.
2 – 0 60′ Μήτρος Κώστας.

Η Σύνθεση

Ιπποκράτης (Γιώργος Κοτσιανούλης): Κοτσιανούλης (87′ Κουμαρόπουλος), Γκόνας, Γεωργούλας, Κίτσας (80′ Κωστάκης), Κουρούκας, Φραχόλι Φ. (82′ Μαραμής), Φραχόλι Ο. (87′ Βλαχόπουλος), Μπάσιος, Μήτρος Κ. (73′ Καραμπίνας), Μήτρος Χ., Μίχος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπατζιανούλης, Τάνας, Πουρουτίδης.