Από ένα δοκάρι και από ένα βαθμό…

Με το στείρο 0 – 0 Πελασγιώτιδα και Κεραυνός Δρυμού πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας από τη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α’ 1 τοπικής κατηγορίας.

Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο του Θεσσαλικού δεν επέτρεψε στους παίκτες των δύο ομάδων να παίξουν ποδόσφαιρο και το στείρο 0 – 0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, οι δύο ομάδες με τον βαθμό της ισοπαλίας έμειναν ψηλά στη βαθμολογία και τη τέταρτη θέση έχοντας είκοσι δύο βαθμούς…

Στο 75ο λεπτό ο Θοδωρής Ποτός μετά από ωραία ατομική ενέργεια απείλησε με σουτ και είδε τη μπάλα να σταματά στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων, με τον Δρυμό να έχει κι αυτός δοκάρι στο 87′ σε σουτ του Δημήτρη Γκόγκουρα από θέση βολής, όπου η μπάλα σταμάτησε στο «Γ» της εστίας των γηπεδούχων…

Οι Συνθέσεις

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Τσιγγάνης, Γούργος, Νεστορίδης, Γελαλής, Κουτσικούλης (60′ Λαζαρίδης), Θώμος, Τσιαντούλης, Ποτός, Χατζής (87′ Ιορδανίδης), Μούτος.

Κεραυνός Δρυμού (Κώστας Καζάκης): Αθανασόπουλος, Κοντολάρι, Δαχλύθρας, Μιφτάρι, Κατσιαμήτας, Παναγιώτου (75′ Καραποστόλης), Σουγλής, Ζαγκλιαβός (78′ Κόγιος), Καρακώστας, Γκαντούνας Γ., Λαγιόκαπας (65′ Γκόγκουρας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Δεδικούσης, Νάκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...