Από ένα σε κάθε ημίχρονο η Γιάννουλη

Με σκορ 2 – 0 η Δήμητρα Γιάννουλης ξεπέρασε το εμπόδιο του Ολυμπιακού Αμπελιάς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Ακόμη μία εντός έδρας νίκη για την ομάδα των Αχιλλέα Μανάκα – Θανάση Δουζένη που έφθασε τους τριάντα τρεις βαθμούς και παραμένει πρώτη στην βαθμολογία των πλέι άουτ.

Από την άλλη, οι «κόκκινοι» του Δημήτρη Βλάχου δεν αποκόμισαν θετικό αποτέλεσμα από το ματς στην Γιάννουλη κι έτσι η Αμπελιά παρέμεινε στους στους είκοσι τρεις βαθμούς και την 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο Γιώργος Φώτος ήταν αυτός που «άνοιξε» το σκορ για τους «πράσινους» στο 31′, ενώ στο δεύτερο μέρος και στο 54ο λεπτό, ο Γρηγόρης Κουρούτσαλης με δικό του τέρμα «σφράγισε» την εντός έδρας νίκη για την Δήμητρα Γιάννουλης με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Γιάννη Μπάκου!

Τις δικές του στιγμές στον αγώνα είχε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς, με πιο χαρακτηριστικές ευκαιρίες των Τσαπατώρη, Αντωνίου και Χύσα (δοκάρι)…

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Καρκατσέλας, Σαπάκος, Ραμάι, Κουρούτσαλης, Ντόκος, Τάφα, Μπάμπαλης, Φώτος, Μπάκος (80′ Λάτσος), Καρβούνης (86′ Κονταξής), Σπανός (85′ Μαντζαφλάρας).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Δημήτρης Βλάχος): Παπαγούλας, Χάμος, Πετράκης, Νικολακούλης (85′ Ζέρβας), Αντωνίου, Πλίτσης, Γαλάνης, Χύσα, Κοτρώτσιος, Μπλάντας (65′ Χατζής), Τσαπατώρης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Γκανάτσιου, Σιαπλούλης.