Από ένα σε κάθε ημίχρονο με τον Αποστόλη Βούκουτο!

Μετά τη πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου ΕΠΣΝ Λάρισας, το Μαυροβούνι έδωσε συνέχεια με την εντός έδρας νίκη απέναντι στη Δόξα Αργυροπουλίου στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α’ DE-TOX Λάρισας.

Η ομάδα του Γιάννη Σιάρκου με τη νίκη αυτή (2 – 0) έφθασε τους δέκα τρεις βαθμούς και την ένατη θέση, ενώ το σύνολο των Κώστα Τσιάγκου – Σπύρου Μπέλτσιου παρέμεινε στους δέκα βαθμούς και τη δέκατη τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά το πέρας αυτής της αγωνιστικής.

Πρωταγωνιστής για το Μαυροβούνι αποδείχθηκε ο Αποστόλης Βούκουτος που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές!

Αρχικά, στο 15ο λεπτό μετά από ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ από θέση βολής, ο Αποστόλης Βούκουτος κέρδισε τον Στέλιο Μπαχτσιβάνο και ευτύχησε να βάλει μπροστά τους γηπεδούχους στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος και μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και πάσα του Δημήτρη Μπάγκα, ο Αποστόλης Βούκουτος βγήκε τετ – α – τετ απέναντι από τον Στέλιο Μπαχτσιβάνο, πλάσαρε και έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του αλλά και τα προσωπικά του γκολ στον αγώνα.

Πάντως, εκτός των δύο γκολ για τις δύο ομάδες υπήρξαν και χαμένες ευκαιρίες με τους Σάββα Χατζηλιάδη (78′ και 80′) και Τόλη Ακριβόπουλο (84′) για τους γηπεδούχους αλλά και με τους Αποστόλη Τσιάγκο (10′ και 62′), Βαγγέλη Καρακίτσιο (20′ δοκάρι) και Ανδρέα Βογιατζή (31′) για τους φιλοξενούμενους.

Οι Συνθέσεις

Μαυροβούνι (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ., Σάπιος (62′ Ακριβόπουλος), Μπάγκας Κ. (79′ Σπανός), Μαντζιαφούλης, Μούμος, Μπατζέλας, Μπατζέλας Ν., Βούκουτος, Χατζηλιάδης, Γαρουφαλιάς.

Δόξα Αργυροπουλίου (Σπύρος Μπέλτσιος): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ. (85′ λ.τ. Λεσάι), Νικολακούλης, Καλόγηρος, Καρακίτσιος, Φουρτούνας, Νταμπαλέτσιος, Μπαντής, Τσιάγκος, Βογιατζής Αν. (70′ Μάττος Αν.), Σακοράφας Βαλ. (65′ Πέρκας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Πατέτσος, Αρχοντής, Σκάρπας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...