Από ένα σε κάθε ημίχρονο ο Αμπελωνιακός!

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Αμπελωνιακός πέρασε από την έδρα του ΠΑΟΛ Αβέρωφ με τελικό σκορ το 0 – 2.

Έτσι ο Αμπελωνιακός μετά από αυτούς τους τρεις βαθμούς που πρόσθεσε, έφτασε συνολικά τους 31 βαθμούς και ανέβηκε στη 4η θέση της βαθμολογικής κατάταξης. Από την άλλη ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ παρέμεινε στην προτελευταία θέση και τους 17 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν τρόπο για να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης. Όταν ο Σπύρος Ιωαννίδης βρέθηκε σε ιδανική θέση και με όμορφο σουτ “άνοιξε” το σκορ για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αμπελωνιακός “χτύπησε” ξανά. Έχοντας μπει στο τελευταίο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 75′ ο Γιάννης Κόκκινος με σουτ από θέση βολής, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ είχε κάποιες φάσεις με τους Γιώργο Ελευθέρογλου και Χάρη Καρυπίδη, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Έτσι το 0 – 2 παρέμεινε μέχρι και το τέλος.

Οι Συνθέσεις

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Φώτης Πλίτσης): Μάνος, Κοτρώτσιος Αθ., Μητσιός, Δεμέστιχας, Κοτρώτσιος Χρ., Δήμου, Βασίλιεφ (70′ Θέμελης), Κουτσάκης (46′ Ζαφειρούλης), Καρυπίδης (82′ Τσιλίκας), Ελευθέρογλου, Γκουτσιούδης.

Αμπελωνιακός (Γιάννης Παπαδημητρίου): Βραζιτίκος, Μεσημέρης, Κωτούλας, Παυλίδης, Αλεξόπουλος (85′ Βούκιας), Δαλακώνης, Ψύρρας (78′ Πατρίκου), Κόλα, Κόκκινος, Τσετιροκλής, Ιωαννίδης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Νάκας, Πατέτσος.