Από ένα σε κάθε ημίχρονο ο ΠΟΕ

Ο ΠΟΕ πανηγύρισε την εκτός έδρας νίκη με 2 – 0 επί της Δόξας Αργυροπουλίου, στην τελευταία αγωνιστική της Α΄ΕΠΣ Λάρισας.

Η ομάδα της Ελασσόνας έτσι πρόσθεσε ακόμη τρεις βαθμούς στη βαθμολογία της, τερματίζοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας με 45 βαθμούς. Η Δόξα Αργυροπουλίου με τη σειρά της, ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην 8η θέση με 42 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Παναγιώτης Πατσής με σέντρα – σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 1.

Στη συνέχεια και στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΟΕ έφτασε και σε δεύτερο τέρμα. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το 90λεπτο, στο 83ο λεπτό, με σουτ μετά από ωραία ατομική ενέργεια ο Δημήτρης Ματούλας διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2.

Όσον αφορά το Αργυροπούλι είχε κάποιες ευκαιρίες με τους Τσούτσα, Ζάχο και Μπουζούκα να μη μπορούν να τις εκμεταλλευτούν και έτσι έκλεισαν το φετινό πρωτάθλημα με ήττα.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Αργυροπουλίου (Νίκος Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Καράς, Κούλπας, Μάρκου, Μπουζούκας, Νιάρχος (60′ Χαρισούλης), Ριζούλης (80′ Τσίτσιας), Σιαμαντούρας (65′ Ζάχος), Τσιάγκος, Τσούτσας.

ΠΟΕ (Αλέκος Αλεξανδρής – Αποστόλης Ευαγγέλου): Μαστοροδήμος, Μπούσιας, Τσένος, Καρλιάμπας, Περτζιόνι, Πατσής, Ταστεμερίδης, Ματούλας, Γεωργούλας, Καραμάνος, Μεσούρ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Στάικος, Γκόγκος, Ραμάι.