Από τη Λάρισα στη Μπουλαζάκ ο Μπερχανεμέσκελ

Στη γαλλική Μπουλαζάκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζόνι Μπερχανεμέσκελ μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα της Λάρισας.

Παρελθόν από την Λάρισα αποτελεί από σήμερα το πρωί ο Τζόνι Μπερχαναμέσκελ, με την θεσσαλική ομάδα να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Καναδό γκαρντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος παίκτης έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μάλιστα αυτή είναι η αιτία του τέλους της παρουσίας του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τη Λάρισα.

Η γαλλική Μπουλαζάκ είχε στο στόχαστρο της τον Καναδό, με τους ανθρώπους του συλλόγου να του κάνουν μια δελεαστική πρόταση πριν από μερικές ημέρες. Με το τέλος του πρώτου γύρου ο ταλαντούχος παίκτης εξέφρασε την επιθυμία του στην ομάδα της Λάρισας να αποδεχτεί την πρόταση των Γάλλων και αυτοί προς τιμήν τους δεν στάθηκαν εμπόδιο στην επιθυμία του αυτή.

Έτσι ο 27χρονος παίκτης που στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, αναμένεται σύντομα να μετακομίσει στη Γαλλία και να αγωνιστεί στην ProA με τη φανέλα της Μπουλαζάκ.