Από τον Ορφέα Ξάνθης στον Νέστο Χρυσούπολης!

Στον Νέστο Χρυσούπολης μετά από λίγους μήνες στον Ορφέα Ξάνθης επιστρεφει ο νεαρός Ξανθιώτης τερματοφύλακας Βαγγέλης Μπαμπούρης.

Ο 19χρονος (γεννημένος 16-9-2001) τερματοφύλακας αφού έμεινε ελεύθερος από τον Ορφέα Ξάνθης, περιέργως μετά τον νικηφόρο αγώνα με τον Ηρακλή όπου ήταν πολύ καλός στο ντεμπούτο του σε Εθνική κατηγορία, συμφώνησε με την ομάδα της Χρυσούπολης που δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, αν και τον πλησίασε και ο Ηρακλής.

Ωστόσο σπουδάζει στο Πολυτεχνείο Ξάνθης και η επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη μετά από δυο σεζόν στον Αρη Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League, θα ήταν δύσκολη.

Εχει αγωνιστεί στην Ασπίδα Ξάνθης πριν τον Άρη, από τα Κ17 του ΑΟΞ αλλά και πολύ παλιότερα από τα Κ13 του Ολυμπιακού, όπου πήγε ως προϊόν της τότε ακαδημίας του Ολυμπιακού Ξάνθης.

Ο ίδιος μέσω του «ThrakiSportS» θέλει να ευχαριστήσει τον Μπάμπη Χατζημεστή που τον πήρε στην ομάδα, για την ευκαιρία που του έδωσε και ότι το καλύτερο με επιτυχίες και κυρίως με υγεία στην ομάδα του Ορφέα Ξάνθης.

Δείτε επίσης:

Ξάνθη: Συναγερμός και κρούσμα στις Ακαδημίες

Καλαμάτα: Διπλό «χτύπημα» η Μαύρη Θύελλα!

The post Από τον Ορφέα Ξάνθης στον Νέστο Χρυσούπολης! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com