Από το σημείο του πέναλτι η πρώτη νίκη για τον Ιπποκράτη

Με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο του Τυρνάβου έφυγε ο Ιπποκράτης, καθώς επικράτησε με 1 – 0 της Ακαδημίας για τη 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α’ 1 ΕΠΣΝ Λάρισας.

Τη πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε το συγκρότημα του Θανάση Κολονιώτη παίρνοντας έτσι και τους πρώτους τρεις βαθμούς, ενώ η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά που τελείωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές έχει τέσσερις βαθμούς μετά και από αυτή την αγωνιστική.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στο 21′, ο πορτιέρο της Ακαδημίας Τυρνάβου Πέτρος Πέρπερας αποβλήθηκε από τον κ. Φακή καθώς χτύπησε αντίπαλο ποδοσφαιριστή έξω από τη μεγάλη περιοχή και κάτω από την εστία για το υπόλοιπο του ματς κάθισε ο δεύτερος τερματοφύλακας, Τσούκας.

Το μοναδικό τέρμα στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 36′. Ο Ντούρος ανέτρεψε τον Μήτρο που βρέθηκε σε θέση τετ – α – τετ και ο Μπούζο που ήταν εύστοχος από τα έντεκα βήματα, έδωσε στον Ιπποκράτη τη πρώτη νίκη αφού το 0 – 1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι Συνθέσεις

Ακαδημία Τυνράβου (Νίκος Κεχαγιάς): Πέρπερας Π., Πλιάτσικας (63′ Στατήρης), Ντέλλας (63′ Μπαϊκούσης), Παπαχατζής Β., Ντούρος, Σαμπανλάρι, Στάμου, Πέρπερας Αλ., Ζυγογιάννης (21′ Τσούκας), Βίδρας Π. (57′ Μουστάκας), Νίτσος.

Ιπποκράτης Λάρισας (Θανάσης Κολονιώτης): Μπίτρας, Μαραμής, Τσάβος, Κουρούκας, Μονάντερος, Ιωάννου, Μπλάνας (84′ Τσουμάνης Αλ.), Βούγιας (65′ Ζυγούρης), Μήτρος, Μπούζο, Δαλαμπύρας (74′ Ιλιάζι).

Διαιτητική Τριπλέτα
Φακής, Κοτούμπας, Θύμιου.