Από το σημείο του πέναλτι…

Με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κώστα Τσιάκου στο 43ο λεπτό, ο Φαλανιακός κέρδισε τη Δόξα Βλαχογιαννίου εκτός έδρας και συνέχισε με νίκη τη πορεία του στο πρωτάθλημα της Α΄τοπικής κατηγορίας.

Το συγκρότημα των Τάσου Μπεριτζά – Μιχάλη Μαλαμά με αυτή τη νίκη λοιπόν, έφθασε τους πενήντα τρεις βαθμούς και συνεχίζει σταθερά στη δεύτερη θέση του πίνακα της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Νίκου Φακίτσα έμεινε στους είκοσι τέσσερις βαθμούς και δύο θέσεις κάτω από τη ζώνη των πλέι άουτ.

Στο 43ο λεπτό του αγώνα και πριν οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Φαλανιακός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Θανάση Κουτσοκέρα και ο Κώστας Τσιάκος με εύστοχη εκτέλεση νίκησε τον Βαγγέλη Παπαϊωάννου για το 0 – 1.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις δικές τους στιγμές στον αγώνα με τους Κοντοθανάση, Ιγγλέζο και Αλεξίου, ενώ από πλευράς φιλοξενουμένων ευκαιρίες είχαν οι Πανταζής Γ., Λεσάι και Δημητρέλη.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντζουρας (80′ Βίδρας), Μητούλας, Δραγατσίκης, Κουτσοκέρας (85′ Πέτρου), Χριστοδούλου, Γκουρομπίνος, Κοντοθανάσης Βρ., Αθανασούλης, Ιγγλέζος, Αλεξίου.

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς – Μιχάλης Μαλαμάς): Μάλτζιαρης, Μάνικος (75′ λ.τ. Ακριβόπουλος), Πανταζής Ηλ., Σούλι, Πανταζής Γ., Μαχαίρας, Λυγούρας Β., Λεσάι (85′ Μπέης), Δημητρέλης (71′ Ντανίκας), Τσιάκος, Ιωαννίδης (60′ Λυγούρας Χρ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Καραμπούλας, Δημεράς.