Από το Συκούριο για όλη τη… Θεσσαλία!

Με σλόγκαν «αν δεν αλλάξουμε τον κόσμο εμείς, τότε ποιοι; Η συμμετοχή είναι μονόδρομος», η Ευαγγελία Λανάρα θα διεκδικήσει την ψήφο στην Περιφερειακή Ενότητα της Λάρισας, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού.

Κάλεσμα στους νέους να έχουν ενεργό ρόλο στις εκλογές απευθύνει η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού, Ευαγγελία Λανάρα, κόρη του γνωστού επιχειρηματία της Agronuts, Κώστα Λανάρα.

Ο πρωτογενής τομέας, λόγω της οικογενειακής επιχείρησης, είναι ένας τομέας που την ενδιαφέρει να προοδεύσει, όπως επίσης στις προτεραιότητές της είναι οι τομείς του αθλητισμού και του πολιτισμού και φυσικά οι υποστηρικτικές δράσεις για τη νέα γενιά.

Δραστήριο πνεύμα η Ευαγγελία Λανάρα αγωνίζεται σε καθημερινή βάση για το συμφέρον του συντοπίτη της, αποτελώντας ενεργό μέλος τόσο στα πολιτιστικά όσο και στα αθλητικά δρώμενα του Συκουρίου, όπου είναι ο τόπος καταγωγής της.

Αγαπά τον τόπο της και θέλει να προσφέρει σε αυτόν από την θέση του Περιφερειρακού Συμβούλου Θεσσαλίας, «πέφτονας» στη μάχη στο ψηφοδέλτιο με τον Περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστό.