Αραβαντινός: «Να μην συνεχιστεί η Super League 2!»

Απογοητευμένος ο ισχυρός άνδρας της Προοδευτικής

Ο πρόεδρος της Προοδευτικής, Αντώνης Αραβαντινός μιλώντας στο SDNA εξέφρασε τον προβληματισμό του για το «ψαλίδισμα» των εσόδων των ομάδων της Super League 2 από το στοίχημα, τονίζοντας πως δεν θα πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα υπό αυτές τις συνθήκες.

– Τι σκοπεύετε να πράξετε μετά την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού να δοθούν από 70.000 ευρώ σε κάθε ομάδα της SL2;

«Με βάση τα όσα έχουμε ενημερωθεί περί μείωσης του ποσού σε 70.000 ευρώ για κάθε ομάδα της SL2, η πρόταση μας είναι να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος να συνηγορήσουμε ή να δώσουμε χώρο σε αποκριάτικα πράγματα, παρότι διανύουμε τον μήνα των Αποκριών. Αρχικά γνωρίζαμε για 280.000, πήγε 170.000 ευρώ και φτάσαμε στα 70.000 ευρώ. Στο τέλος θα εισπράξουμε και λιγότερα».

– Φαντάζομαι, δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα βάσει του μπάτζετ και του προγραμματισμού που γίνεται στην ομάδα;

«Δεν είναι απλά μεγάλο το πρόβλημα που δημιουργείται στο μπάτζετ, αλλά αξεπέραστο. Ειδικά για ομάδες του βεληνεκούς της Προοδευτικής με τις διοικήσεις που αναλογούν σε αυτές τις ομάδες είναι τεράστιο θέμα. Πρόκειται για συνοικιακές ομάδες που προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους και να μεγαλώσουν. Δεν έχουμε ούτε εφοπλιστές, ούτε μεγάλους επιχειρηματίες».

– Θεωρείτε πως μπορεί να ανατραπεί η συγκεκριμένη απόφαση;

«Μου είναι αδιάφορο εάν με πιέσεις ανατραπεί η κατάσταση. Έχω μάθει στη ζωή, αλλά και μέσα από την δουλειά μου να κάνω αυτό που πρέπει. Εύχομαι να αλλάξει, αλλά και αν δεν συμβεί δεν θα μεμψιμοιρήσουμε. Άλλωστε δεν θα είμαι ο μόνος που έχει εμπαιχτεί, ή τον έχει κοροϊδέψει ο ένας, ή ο άλλος πολιτικός ως θέση. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι τι πληρώνει η Super League; Ποιον πληρώνει; Δεν μπορώ να το αποδώσω κάπου».

– Εκτιμάτε πως αυτό το «ψαλίδισμα» σχετίζεται με τα χρήματα που θα δοθούν στην Super League;

«Εγώ βλέπω πως γίνεται αυτή η περικοπή μια μέρα μετά τους πανηγυρισμούς της Super League 1 για το γεγονός πως πήραν αυτά που ήθελαν. Θετικά είδα ότι πήραν αυτά που ζητούσαν. Η Super League 1 είναι επί της ουσίας το στοίχημα, δίχως αυτό να σημαίνει πως εμείς είμαστε ανύπαρκτοι. Θεώρησα πως έβαλαν μυαλό και το είδαν αλλιώς επειδή είναι και προεκλογικά. Εκτός από το τάξιμο είναι όμως και η συνέπεια».

Έχετε μιλήσει με κάποιον από τους ομολόγους σας;

«Δεν έχω μιλήσει με άλλη ομάδα. Δεν θέλω να πάω σε προμελετημένο πλαίσιο κουβέντας για να δω ατόφιες τις αντιδράσεις κάθε ομάδας. Θα δούμε τι θα συμβεί στο ΔΣ της SL2».

The post Αραβαντινός: «Να μην συνεχιστεί η Super League 2!» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com