Αραούχο: «Μιλάω με τον Χιμένεθ για την ΑΕΚ, αλλά η Λας Πάλμας αποφασίζει»

Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Λας Πάλμας και για την ΑΕΚ. Τόνισε ότι είναι χαρούμενος εκεί, αλλά την απόφαση για το μέλλον του θα την πάρει ο σύλλογος, ενώ παραδέχθηκε ότι είναι σε συχνή επικοινωνία με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Αργεντινός άσος, με τον οποίο η Ένωση βρίσκεται σε επαφή, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της Λας Πάλμας και αναφέρθηκε στο μέλλον του, δηλώνοντας πολύ ευχαριστημένος στα Κανάρια Νησιά.

«Έχω τέσσερα χρόνια συμβολαίου ακόμα εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη ζωή μου εδώ. Στόχος μου είναι να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου και ακόμα αν μπορώ να ανανεώσω για περισσότερο χρόνο», υπογράμμισε αρχικά.

Ωστόσο, στη συνέχεια ρωτήθηκε και για το θέμα της ΑΕΚ, και για το αν μιλάει με τον Μανόλο Χιμένεθ, και παραδέχθηκε πως είναι σε επικοινωνία με τον Σεβιγιάνο κόουτς, παραπέμποντας την ΑΕΚ στη Λας Πάλμας.

«Η σχέση που έχω με τον Μανόλο Χιμένεθ είναι εξαιρετική. Είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής που με έχει βοηθήσει σε μια πολύ κακή στιγμή της καριέρας μου. Μιλάω πάντα μαζί του, πάντα προκύπτει το θέμα του αν μπορώ να πάω εκεί, αλλά εγώ αυτό που του λέω είναι να μιλήσει με τον σύλλογο (σ.σ. Λας Πάλμας). Θα κάνω ό,τι μου πει ο σύλλογος, ποτέ δεν έχω βάλει προβλήματα για το οτιδήποτε».

Πηγή: gazzetta.gr