Αργά και σταθερά στην… τριάδα

Με αργά και σταθερά βήματα ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας παραμένει στην τριάδα της ανόδου στη “μεγάλη” κατηγορία του Νομού. Θύμα του αυτήν την φορά η ομάδα των Βουναίνων, της οποίας και επικράτησε με 3 – 2.

Ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας κέρδισε και στην 24η Αγωνιστική της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας και διατήρησε το +5 (46 βαθμούς) από τον τέταρτο Δαμασιακό που κέρδισε επίσης, φτάνοντας τους 41 βαθμούς. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό των Βουναίνων, το άγχος ακόμη δεν έχει μπει στην ζωή τους, καθώς με τους 37 βαθμούς μοιάζουν αρκετά μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού. Για άνοδος, ούτε λόγος!

Το παιχνίδι μπορεί να είχε συνολικά πέντε τέρματα, όλα τους όμως επετεύχθησαν στο τελευταία ημίωρο αγώνα. Συγκεκριμένα με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Κώστας Κατσιώτης με μία σέντρα – σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, για να πάρει την σκυτάλη στο 62′ ο Παναγιώτης Πασιάς που με ένα απευθείας χτύπημα φάουλ έκανε το 2 – 0.

Στο 70′ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παιχνίδι επίσης από μία στημένη μπάλα. Ο Σταύρος Τσαπράζης ήταν ο εκτελεστής του φάουλ με τον Γκέρσι Καζάνι να παίρνει την πρώτη κεφαλιά και με ένα μονοκόμματο σουτ, ο Στέφανος Πρεσακάρου, έβαλε τα Βούναινα και πάλι στο παιχνίδι.

Και κάπου εκεί ενεπλάκη ο “συνήθης ύποπτος”, Άρης Καπετάνιος. Στο 72′ με δικό του σουτ μέσα από τη περιοχή των Βουναίνων, ο Φιλοκτήτης πήρε και πάλι αέρα δύο τερμάτων που εν τέλει τον χρειάστηκε. Και αυτό διότι στο 87′ τα Βούναινα μείωσαν σε 3 – 2 με τον Γκέρσι Καζάνι με ένα σουτ βολ – πλανέ να εξουδετερώνει και τον Φιλοκώστα, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3 – 2.

Οι Συνθέσεις

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Ανδρέου): Φιλοκώστας, Ρέντζας, Πλατσάς, Μαλαχτάρης, Μυλωνάς, Πασιάς Δ., Πασιάς Π., Γκουντάρας Ν. (46′ Κατσιώτης), Λαδάς, Καπετάνιος, Δίχρης (88′ Κουβαράς).

Α.Ε. Βούναινα (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Ζεϊμπέκης, Κοτρώτσιος, Κουτής, Χατζηλιάδης, Δεσπόπουλος, Χριστοδούλου, Μερτζανίδης, Τσαπράζης Στ., Πρεσακάρου, Τσανάς, Καζάνι.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τζήλος, Καραμπούλας, Παπαγεωργίου.