Αργυρούλης: «Σήμερα δώσαμε το κάτι παραπάνω»

Με την σημερινή νίκη η Μικτή Νέων Λάρισας απέναντι σε αυτήν της Πιερίας, το συγκρότημα του Νίκου Αργυρούλη πέτυχε την πρώτη του νίκη, μετά και την ισοπαλία την προηγούμενη εβδομάδα στα Τρίκαλα, και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τέσσερις βαθμούς.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Ο τεχνικός της ομάδας Νέων Νίκος Αργυρούλης, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού, όπου αναφέρθηκε στην πρώτη νίκη αλλά και στην σημερινή εμφάνιση που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Αργυρούλης:

«Νομίζω πως όλα τα παιδιά σήμερα έδωσαν το κάτι παραπάνω από την πρεμιέρα κι έτσι η ομάδα έφθασε στην πρώτη νίκη. Θεωρώ πως με τον Τσιάτα στην επίθεση, τον Δούκα στην άμυνα και με τα δύο παιδιά στον χώρο του κέντρου τα αδέλφια Κυρίτση, έχουμε τις δυνατότητες να δημιουργήσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Στην συνέχεια, θα πρέπει να αγωνισθούν και τα υπόλοιπα παιδιά και για εμάς αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι, καθώς δεν πρέπει να παίζουν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές, αφού αντιπροσωπεύουμε την Λάρισα. Πιστεύω πως θα έχουμε μία καλή συνέχεια και θα προσπαθήσουμε μέσα από τις προπονήσεις, να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».