Αργύρης: «Πήραμε μία σπουδαία πρόκριση»

Την πρόκριση στο γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Κεραυνό Παραποτάμου και τον Αετό Μακρυχωρίου πήρε το συγκρότημα του Δημήτρη Τσέτσιλα το απόγευμα της Τρίτης με 0 – 1, με τον Θανάση Αργύρη να χρίζεται ο «χρυσός» σκόρερ της αναμέτρησης.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Ο Θανάσης Αργύρης μίλησε στο ArenaLarissa.gr με τον 19χρονο παίκτη του Αετού να τονίζει πως η ομάδα του κατάφερε να πάρει μία σπουδαία πρόκριση, ενώ οι «κίτρινοι» θα προσπαθήσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα τόσο στην συνέχεια του Κυπέλλου, όσο και του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο παίκτης του Αετού Μακρυχωρίου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς ήταν ένα γειτονικό ντέρμπι. Στην αρχή μπήκε καλύτερα η ομάδα του Παραποτάμου, όμως καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και στο τέλος να πανηγυρίσουμε μία σπουδαία πρόκριση», ήταν τα πρώτα λόγια του Θανάση Αργύρη.

Για την συνέχεια που αναμένεται να έχει ο Αετός Μακρυχωρίου, είπε: «Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο για όλους, καθώς όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν με παίκτες αξίας. Εμείς, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο γιατί έχουμε κι εμείς ένα πολύ καλό σύνολο».

Τέλος, για τον προσωπικό στόχο που έχει με τους «κίτρινους», δήλωσε: «Θέλω μέσα από την νέα μου ομάδα να κάνω καλές εμφανίσεις και η ομάδα να παίρνει συνεχώς θετικά αποτελέσματα».