Αρχίζει η δουλειά στη Ρόδο – Το πλάνο του Σκύβαλλου

Ο Μανώλης Σκύβαλλος και οι συνεργάτες του έχουν πιάσει δουλειά στην Ρόδο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ενημέρωση:

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Ρόδου για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Απόφαση της διοίκησης της ομάδας είναι να αλλάξει τα πάντα με μοναδικό στόχο να επανέλθουμε στις συνεχείς επιτυχίες!

Γνωρίζουμε όπως οι φίλαθλοι μας, πως η περσινή χρονιά ήταν της διαπλοκής και των περίεργων συμφερόντων, κυνηγημένων από σκοπιμότητες, από εμπάθεια, από χρηματισμούς και παζάρια!

Γι αυτό, απόφαση μας είναι μια μεγάλη ομάδα, όχι ανταγωνιστική αλλά μοναδική και μεγάλη, όπως αξίζει στη Ρόδο της ιστορίας και της πορείας της. Δεν θα αφήσουμε κενά για να βρεθούμε ευάλωτοι. Δεν θα επιτρέψουμε να μας …περιμένουν στη γωνιά, γιατί θα έχουμε έτοιμες τις λύσεις και τις προβλέψεις!

Στην φετινή ομάδα περισσεύουν όσοι δεν ακολούθησαν το όραμα της μεγάλης ομάδας. Δεν θα είναι μαζί μας όσοι μας πρόδωσαν! Θα φτιάξουμε την καλύτερη ομάδα που θα πάει στο πρωτάθλημα όπως πρέπει. Αν την πορεία μας, προσπαθήσουν να την ανακόψουν εξωγενείς παράγοντες θα έχουν άμεσα τις απατήσεις!

Στο προηγούμενο πρωτάθλημα, δεν υπολογίσαμε σωστά αυτούς που δεν μας θέλουν: θα έχουν απάντηση από το πρώτο αγωνιστικό λεπτό και θα την έχουν ως το τέλος. Το πρωτάθλημα είναι πράσινο φέτος και για τον λόγο αυτό καλούμε όλους στη συστράτευση. Επιτέλους για την μεγάλη αγάπη μας θέλουμε όλους βοηθούς και συμπαραστάτες.

Στα αγωνιστικά: Η Ρόδος θα ξεκινήσει την προετοιμασία τον Αύγουστο.

Ήδη το προπονητικό team υπό το Μαώλη Σκύβαλλο έχει ξεκινήσει το χτίσιμο της μεγάλης νέας Ρόδου.

Ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ έχουν επιλεγεί, διαδικαστικές συζητήσεις και συμφωνίες ήδη γίνονται, ενώ στην ατζέντα έχουμε μια πλειάδα νέων παικτών που θα έρθουν στη Ρόδο για να επιτευχθεί ο στόχος.

Έχει ήδη αποφασισθεί πού θα γίνει η προετοιμασία της ομάδας και είμαστε βέβαιοι πως όλοι θα είναι κοντά μας, σ’ αυτή την νέα προσπάθεια…

The post Αρχίζει η δουλειά στη Ρόδο – Το πλάνο του Σκύβαλλου appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com