Αρχηγός στα δύσκολα ο Θοδωρής Τσάλτας!

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας σημείωσε ο Δαμασιακός, κερδίζοντας με το φτωχό πλην όμως πάντα τίμιο, 1 – 0, τον Αχιλλέα Φαρσάλων, χάρις σε τέρμα του αρχηγού του, Θοδωρή Τσάλτα στο 80′!

Τρεις έκανε τους βαθμούς του στον βαθμολογικό πίνακα της Α΄ΕΠΣ Λάρισας ο Δαμασιακός, πιάνοντας τον σημερινό του αντίπαλο, τον Αχιλλέα Φαρσάλων, στην σχετική βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο τετ – α – τετ στο 25′ με τον Άγγελο Λέτσιο, ενώ στο 35′ το σουτ του Νάτση απέκρουσε ο Χρήστος Μπαταβάνης σε κόρνερ, με τη μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι της εστίας των Φαρσάλων.

Στην επανάληψη και με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Άγγελος Λέτσιος έχασε μία ακόμη μοναδική ευκαιρία να βάλει την ομάδα του Νίκου Χρόνη μπροστά στο σκορ. Σημαντική ευκαιρία είχαν όμως και οι φιλοξενούμενοι όταν μετά από ομαδική προσπάθεια των Παπακωνσταντίου και Χριστιανίδη, με πάα του τελευταίου στον Γιανολόπουλος, αυτός πλάσαρε από πλεονεκτική θέση για γκολ, άουτ!

Τον γόρδιο δεσμό τελικά έλυσε ο αρχηγός του Δαμασιακού, Θοδωρής Τσάλτσας. Στο 80′ η σέντρα του νεοεισελθέντα Καρέτζου από αριστερά έφερε προ του Μπαταβάνη του Τσάλτα που με διπλή προσπάθεια και προβολή κέρδισε τον Χρήστο Μπαταβάνη για το 1 – 0 των “κυανόλευκων”.

Οι Συνθέσεις

Δαμασιακός (Νίκος Χρόνης): Μιγδάνης, Γεωργαντζάς (88′ Γκογκολιάνας), Αμπατζίδης, Ιωαννίδης, Ντόκος, Νάτσης, Μουσιάρης, Τσάλτας (90′ Λέτσιος Αστ.), Λέτσιος Αγγ. (68′ Καρέτζος), Σουγλής Κ. (80′ Μπακαΐμης), Λούτσος.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Φερραίος Γιαννακός – Λευτέρης Τέας): Μπαταβάνης, Κατσανάκης, Πετράκης (70′ Καρβούνης), Μάντζαρης (89′ Καναβός), Ταστεμερίδης, Παυλόπουλος (57′ λ.τ. Αλαμάνης), Ζιώγας, Τλούπας, Κούμπρια (70′ λ.τ. Παπακωνσταντίνου), Χριστιανίδης, Γιανολόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρουζίκας, Καρακώστας, Γκαρέλης.