Ας είναι καλά ο Μαντζαφλάρας!

Νίκη – ανάσα για τον Ροδιακό που επικράτησε με 2 – 0 της Δήμητρας Αγιάς, την προσπέρασε στην βαθμολογία και ταυτόχρονα απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι είχαν ως κορυφαίους τον Μαντζαφλάρα και τον Γκαμπέτα που περιόρισε την δράση του Σαμαρά.

Ο Ροδιακός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό είχε δοκάρι σε σέντρα σουτ του Πατρίκου Ε.

Στο 62′ ο Μαντζαφλάρας κέρδισε πέναλτι έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Παζάλης, ο οποίος το εκτέλεσε εύστοχα για το 1 – 0.

Ο Ροδιακός διπλασίασε τα τέρματα του στο 74′. Μετά από ωραία ατομική ενέργεια ο Μαντζφλάρας βρήκε τον Τόρη, που από κοντά έκανε το τελικό 2 – 0.

Έντονα ήταν τα παράπονα των φιλοξενούμενων για τη διαιτησία, τόσο για το πέναλτι που κέρδισε ο Ροδιακός, όσο και για τις υπόλοιπες αποφάσεις.

Οι Συνθέσεις

Ροδιακός (Νίκος Αλεξούλης): Μόρας, Γκαμπέτας, Τσιρόπουλος, Παζώλης, Αλεξόπουλος, Σπάχος, Τόρης (88′ Ευαγγελόπουλος), Μπαλκουράς, Γκατζούλης (86′ Γεροστέργιος), Πατρίκου Ε. (57΄Μαντζαφλάρας), Πατρίκου Τ.

Δήμητρα Αγιάς (Βαγγέλης Μάνος): Φιλοκώστας, Ζιώγος (22′ λ.τ. Αθανασίου), Μανωλακούδης, Βερβέρης, Γκρίτζας, Μουσιός, Δεληγιάννης, Μυλωνάς (74′ λ.τ. Χριστοδούλου), Τσαγγαλάς (68′ Σαμαράς), Γούτος, Μαυροδήμας.