Αστέρας Τρίπολης: Ράσταβατς και επίσημα στους Αρκάδες για τα επόμενα δύο χρόνια

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Μίλαν Ράσταβατς για τα επόμενα δύο χρόνια. Η προετοιμασία των Αρκάδων αρχίζει στις 26 Ιουνίου.

Ο Μίλαν Ράσταβατς είναι και επίσημα νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τους Αρκάδες.

Ο Σέρβος τεχνικός θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου – παρουσίαση μετά την έναρξη της προετοιμασίας, η οποία έχει προγραμματιστεί για μετά τις 26 Ιουνίου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Milan Rastavac. Ο κ. Rastavac υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα μας. Λεπτομέρειες της συμφωνίας θα ανακοινωθούν στη συνέντευξη Τύπου – παρουσίαση, που θα πραγματοποιηθεί μετά την έναρξη της προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου.

Καλωσορίζουμε και πάλι τον κ. Milan Rastavac στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία“.

Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του ανέφερε τα εξής: Στα αλήθεια νιώθω σαν να επιστρέφω στην ποδοσφαιρική οικογένειά μου. Ο Αστέρας για εμένα είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην επαγγελματική μου διαδρομή και τρέφω ξεχωριστά συναισθήματα τόσο για την ομάδα όσο και για τους ανθρώπους της. Ευχαριστώ πολύ τους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν.

Έχουμε μπροστά μας μιας μεγάλη πρόκληση, να πετύχουμε και να φέρουμε τον Αστέρα και πάλι εκεί που αξίζει. Θέλω να πω στους φιλάθλους του Αστέρα πως χαίρομαι που είμαι και πάλι μαζί σας, ξέρω ότι θα βρίσκεστε στο πλευρό μας και να είστε σίγουροι ότι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας“.

Πηγή: Sport24.gr