Αστέρας Τρίπολης: Το «δώρο» από τη Σασουόλο

Ο Κυριακόπουλος εντυπωσίασε με το «καλημέρα» στη Serie A και οι Ιταλοί δείχνουν έτοιμοι να τον αποκτήσουν έναντι ενός ποσού που υπολογίζεται σε 1,2 εκατομμύρια ευρώ

Το ντεμπούτο του στη Serie A  έκανε πρόσφατα ο Γιώργος Κυριακόπουλος, καθώς στις 3 Νοεμβρίου ξεκίνησε βασικός στο 2-2 της Σασουόλο με τη Λέτσε. Μία εβδομάδα μετά ήταν και πάλι στην αρχική της ενδεκάδα κόντρα στη Μπολόνια και μάλιστα έσωσε ασίστ στο 3-1 που κέρδισε. 
 
Αυτόματα με μόλις δύο ματς μπορεί να ειπωθεί πως το δείγμα είναι μικρό, όμως στη Σασουόλο δείχνουν εντυπωσιασμένοι με τον 23χρονο αριστερό μπακ. Με το «καλημέρα» στη γειτονική χώρα λένε τα καλύτερα για την περίπτωσή του και πλέον οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν πως η Σασουόλο παρουσιάζεται έτοιμη να καταβάλει τη ρήτρα και να τον αποκτήσει.
 
Βλέπετε το καλοκαίρι τον πήρε με τη μορφή δανεισμού από τους Αρκάδες (κατέβαλε ενοίκιο 300.000 ευρώ) και έβαλε οψιόν αγοράς που ξεπερνά το 1 εκατομμύριο (1,2 για την ακρίβεια). Οπως τονίζουν σχετικά, το deal μπορεί να έχει ολοκληρωθεί πριν την Πρωτοχρονιά, οπότε το 2020 ενδέχεται να βρει τον Κυριακόπουλο ως μόνιμο κάτοικο Ιταλίας. 

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...