Αταμάν: «Το μπάσκετ δεν είναι τα λεφτά, είναι η ζωή μου» (aud)

Ο Τζο Αρλάουκας φιλοξένησε τον προπονητή της Αναντολού Εφές στο προσωπικό του podcast.

Το νέο «Crossover» ήρθε κι έχει για πρωταγωνιστή τον Εργκίν Αταμάν. Ο προπονητής της Αναντολού Εφές ήταν ο φιλοξενούμενος του Τζο Αρλάουκας και μίλησε για την φετινή σεζόν κι όχι μόνο.

«Το μπάσκετ δεν είναι τα λεφτά που βγάζεις, είναι η ζωή που σου αρέσει. Είναι κάτι περισσότερο από μία δουλειά, είναι διαφορετικό κι ασχολούμαι με το μπάσκετ στο 100%.

Οι Τούρκοι προπονητές δεν είχαν την ευκαιρία να κατακτήσουν κάποιο σημαντικό ευρωπαϊκό τίτλο και αν δεν το πετύχεις αυτό τότε ποτέ δε θα βρεις ομάδα στο εξωτερικό.

Όταν επέστρεψα στην Εφές τη σεζόν 2017-18 ήταν πολύ δύσκολα. Επρεπε να δεχτώ την πρόταση ώστε να κάνω μία επανεκκίνηση στην καριέρα μου.  Ένα μήνα μετά που ανέλαβα κερδίζαμε το Κύπελλο Τουρκίας κάτι το οποίος κανείς δεν περίμενε».

Ο Τούρκος προπονητής εν συνεχεία θυμήθηκε την περσινή του δήλωση πως η Εφές θα κατακτούσε πέρυσι την Euroleague διότι ήταν το μόνο τρόπαιο που του έλειπε, «αυτή είναι η φιλοσοφία μου στη ζωή όχι μόνο στο μπάσκετ. Μερικές φορές μου δημιουργεί προβλήματα, αλλά δεν μπορώ να την αλλάξω, Αυτός είναι ο Αταμάν».

Ακούστε όλο το podcast του Αρλάουκας με τον Αταμάν.

Πηγή: gazzeta.gr