Ατρόμητος: Ένα μπακ κι ένας winger οι επόμενες κινήσεις

Μετά και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ταλ Καχίλα, ο Ατρόμητος στρέφεται στις επόμενες μεταγραφές του με ένα μπακ κι έναν winger να είναι οι επόμενοι στόχοι.

Τα βασικά κομμάτια του παζλ για τον Ατρόμητο της νέας σεζόν έχουν βρεθεί. Μετά και την απόκτηση του Ταλ Καχίλα, οι Περιστεριώτες έκλεισαν όλες τις σημαντικές… τρύπες που υπήρξαν στο ρόστερ μετά την φυγή αρκετών ποδοσφαιριστών. Ο τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν Αγγελόπουλος και Αναστασίου μόνο εικόνα… καταστροφής δεν θυμίζει, όπως βιάστηκαν να σχολιάσουν πολλοί όσο ο Ατρόμητος δεν έκλεινε τις τρύπες που υπήρχαν!

Πλέον οι δύο άντρες, στρέφουν την προσοχή τους στις άλλες δύο θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Σε πρώτο πλάνο πλέον μπαίνουν η απόκτηση ενός αριστερού μπακ που να μπορεί να αγωνίζεται και στα δεξιά κι ενός winger, ο οποίος να έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές, αλλά κι ως δεκάρι.

Οι στόχοι είναι υπαρκτοί και ο Γιάννης Αγγελόπουλος έχει ήδη αρχίσει κάποιες πρώτες επαφές με τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει. Πιθανότατα τις επόμενες 15 ημέρες θα έχουν κλείσει κι αυτές οι υποθέσεις και πλέον ο Ατρόμητος θα είναι έτοιμος για τα παιχνίδια με την Κρακόβια ή την Ντουνάισκα.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...