Αυτοί σφυρίζουν Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στο Europa League

Αυτοί σφυρίζουν Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στο Europa League

Η UEFA έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ κόντρα σε Ρόμα και Λιόν αντίστοιχα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Europa League.

Ο Ισπανός Μαρτίνεθ Μονουέρα έχει οριστεί για να σφυρίξει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στην Ρόμα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Κάρλος Άλβαρεζ Φερνάντεζ, Μιγκέλ Μαρτίνεθ και 4ος ο Μιγκέλ Άνχελ Ορτίθ Αρίας. Στο VAR οι Χαβιέρ Ιγκλέσιας Βιγιανουέβα, Αλεχάντρο Μουνίθ Ρουίθ.

Ενώ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λιόν έχει οριστεί ως πρώτος διαιτητής ο επίσης Ισπανός Ρικάρντο Ντε Μπούργκος, με βοηθούς τους Ίκερ Ντε Φραντσίσκο και Ιβάν Μασό Γρανάδο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο συμπατριώτης τους Αντριάν Κορδέρο, ενώ στο VAR θα βρεθεί ο Πολωνός Τόμας Κβιατκόφσκι και ο Ισπανός Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε.

Επιμέλεια: Νίκος Καραγιάννης

Πηγή: ertsports.gr