Αυτός είναι ο αντι-Καρατάσιος στον Διαγόρα

Οι άνθρωποι του Διαγόρα έκλεισαν έναν αμυντικό, προκειμένου να καλύψουν το κενό που προέκυψε με τον τραυματισμό του Άγγελου Καρατάσιου.

Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι άλλος από τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό Κώστα Ρουγκάλα που στην περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή.

Ο αθλητής ήδη βρίσκεται στο νησί και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του «γηραιού» και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του, όπως και του μεσοαμυντικού Αλέξη Σελινιωτάκη.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του Διαγόρα, σε συνεργασία με τον Σάκη Θεοδοσιάδη, προχωρούν τον μετεγγραφικό τους σχεδιασμό, με τις πληροφορίες της «δσπορ» να αναφέρουν ότι είναι έτοιμοι να ενισχύσουν περαιτέρω την μεσοεπιθετική τους γραμμή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ξεχωρίσει δύο ποδοσφαιριστές και έχουν ξεκινήσει τις επαφές μαζί τους, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Πρόθεση των ανθρώπων του «γηραιού» είναι να ολοκληρωθούν οι μετεγγραφές των δύο ποδοσφαιριστών, έως το τέλος της εβδομάδας.

Φιλικό παιχνίδι το Σάββατο με τον Ηρακλή Μαριτσών

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου ο Διαγόρας θα δώσει ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την νέα σεζόν. Αντίπαλος του «γηραιού» θα είναι ο Ηρακλής Μαριτσών, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο γήπεδο των «πρασίνων», με πιθανότερη ώρα έναρξη τις 17:00, όπου ο Σάκης Θεοδοσιάδης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα.

Πηγή: dimokratiki.gr

The post Αυτός είναι ο αντι-Καρατάσιος στον Διαγόρα appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com