Αυτός είναι ο χορηγός του Διαγόρα!

Ξεκινώ το 2012 με ένα άρθρο που θα προκαλέσει σάλο.

Καταρχάς να ευχηθώ τα απαραίτητα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία ευτυχία πάνω από όλα και εν συνεχεία όλα τα άλλα.

Στο δια ταύτα…

Μάθαμε την Πέμπτη πως ο Διαγόρας εν τέλει θα ταξιδέψει προς Λάρισα μεριά, καθώς βρήκε τα φράγκα για το μακρινό αυτό ταξίδι.

Που όμως είναι το θέμα μας σήμερα, τα βρήκε για να έρθει;

Αυτοί δεν είχαν να δώσουν τους διαιτητάς την προηγούμενη αγωνιστική στο ματς με τον Πιερικό, και τώρα ξαφνικά βρήκαν φράγκα για να έρθουν Λάρισα.

Βέβαια το ψάξαμε, και την Παρασκευή σας ενημερώσαμε πως ο Διαγόρας ρόδου θα έρθει στο AEL FC ARENA, με την συνδρομή χορηγού εκτός ομάδας.

Πιστεύω λίγοι ήσασταν αυτοί οι οποίοι εμβαθύνατε, την σκέψη σας για να βρείτε ποιος είναι αυτός ο καλός χορηγός μου χρηματοδότησε την αποστολή του Διαγόρα να έρθει στον κάμπο.

Δεν ξέρω για εσάς πάντως εγώ το έψαξα, και όταν βρήκα την λύση στον γρίφο, ή όπως αλλιώς το λένε όταν το κουβάρι έφτασε στην αρχή του ξετυλίγματός του, τότε συνηδητοποίησα το μέγεθος της έχθρας που μας έχουν ακόμη και άνθρωποι οι οποίοι μια ζωή στην φάπα ήταν και θα συνεχίσουν να είναι στην ζωή τους από την ΑΕΛΑΡΑ μας!

Ο εν λόγω κύριος, είναι τόσο τραγικός που στην ομάδα του μέχρι και χρώματα άλλαξε για το καλύτερο προμόσιον του προιόντος του…

Άρε τι έχει να κάνει το χρήμα… και η μπίζνα…

Πεταμένα λεφτά πάντως! Ο Διαγόρας ήρθε έχασε και επέστρεψε στο νησί…

Υ.Γ. Παρόλα αυτά να ευχηθώ στην ομάδα του Διαγόρα, να βγει γρήγορα από το οικονομικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει το τελευταίο διάστημα, και να επιστρέψει στην μαχητικότητα που έδειχνε τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της FL.