Αϊβάζογλου: «Ούτε 18 ομάδες ούτε δύο όμιλοι»

Αρχικά αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας: «Χάρηκα πολύ που είδα την ομάδα μετά από κοντά έξι μήνες, μου άρεσε και μκάρι τα παιδιά να βελτιωθούν γιατί τα περισσότερα είναι νέα παιδιά, εξελίξιμα που σημαίνει ότι έχουν back up δυνάμεις για να δείξουν καλύτερο εαυτό στην πορεία και μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και να πάνε σε υψηλότερες κατηγορίες»

Ο Ηλίας Αϊβάζογλου αφού τόνισε ότι η ομάδα στάθηκε αξιοπρεπέστατα στο γήπεδο τόσο κόντρα στον Παναιτωλικό όσο και στην ΑΕΛ που έχουν πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ αναφέρθηκε στα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν με την αναδιάρθρωση: «Σήμερα και πάλι το ΔΣ της Λίγκας δεν αποφάσισε τίποτα αλλά ετοίμασε κάποια αόριστα αιτήματα προς τον Υπουργό και προς την ΕΠΟ για κάποιες διευκολύνσεις. Είναι απαράδεκτο ότι φτάσαμε τέλη Αυγούστου και δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα είμαστε όπως απαράδεκτο είναι ότι πήγαμε να εξισώσουμε τον πρώτο με τον τελευταίο. Ειλικρινά πίστευα ότι δεν είχε κανένα νόημα η προσπάθεια η περσινή».

Ο πρόεδρος των Τρικάλων θεωρεί ότι δεν θα περάσουν ούτε οι δύο όμιλοι, ούτε οι 18 ομάδες σε έναν όμιλο «οπότε θα έρθει σε αδιέξοδο η ΕΠΟ με την απόφαση που πήρε».

Όσο για την θέση των Τρικάλων; «Σαφέστατα είναι ξεκάθαρο ότι μας συμφέρει η κατηγορία μας να μείνει με 12 ομάδες, όχι γιατί έχω κάτι με τις από κάτω ομάδες αλλά γιατί η επιβίωση στην κατηγορία είναι πάρα πολύ δύσκολη. Είναι αναγκαίο κακό να έχουμε ένα συμμαζεμένο πρωτάθλημα για να μην διαλύσουν οι ομάδες στην πορεία».

Απευθυνόμενος στον κόσμο ζήτησε υπομονή και να διώξουν τις φοβίες γιατί η ομάδα δείχνει να πατάει γερά, έχει στελέχη ενώ έπλεξε το εγκώμιο προπονητή και τεχνικού διευθυντή «που αποδείχτηκαν άξιοι, όπως και οι περσινοί».

Για τα μεταγραφικά είπε πως θα περιμένουμε την τελική μορφή των πρωταθλημάτων και θα γίνουν οι ανάλογες κινήσεις.

Πηγή: sportrikala

The post Αϊβάζογλου: «Ούτε 18 ομάδες ούτε δύο όμιλοι» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com