Αύξησε τη διαφορά του… στο δεύτερο ημίχρονο

Έχοντας τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, η ομάδα του Μαχητή Τερψιθέας, “πέρασε” και από τη πάντα υπολογίσιμη έδρα του Μακρυχωρίου με 0 – 2, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Σαββίδη ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 62′ και μοίρασε το δεύτερο στον Αποστόλου στο 84′. Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Τερψιθέας ξέφυγε και άλλο από τη Δήμητρα Γιάννουλης η οποία και ηττήθηκε στο Καλοχώρι με το βαρύ 3 – 0.

Το Φιλμ του Αγώνα

10′ Φάουλ από δεξιά εκτελεί ο Κυριάκος, πιάνει την κεφαλιά ο Παυλόπουλος με τον Κουσιά να πέφτει στη γωνία του και να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα.

21′ Ωραίο σουτ από δεξιά του Κυριάκο, πετάγετε ο Κουσιάς και διώχνει την μπάλλα σε κόρνερ.

27′ Ο Κυριάκος δίνει ωραία πάσα στον Τσιτουρτζή αυτός κάνει το σουτ αλλά ο Κουσιάς απέκρουσε με υπερένταση την μπάλα.

53′ Κόρνερ από αριστερά ο Κυριάκος, καλά εκτελεσμένο, ο Μάτος μόνος του πιάνει την κεφαλιά και περνάει μόλις άουτ.

62′ 0 – 1 Σέντρα από αριστερά ο Κακαζούκης, στο ύψος του πέναλτι ο Σαββίδης κάνει το δυνατό σουτ χωρίς να αφήσει περιθώρια στον Κουσιά να αντιδράσει, ανοίγοντας το σκορ.

67′ Επέλαση από τον Σαββίδη να περνά τέσσερις παίχτες να κάνει το σουτ και να αποκρούσει ο Κουσιάς.

84′ 0 – 2 Μπαλιά του Σαββίδη στον ξεχασμένο από τους αμυντικούς, Αποστόλου ο οποίος έτρεξε με την μπάλα έκανε το σουτ μη αφήνοντας περιθώρια στον Κουσιά να αντιδράσει, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του.

Οι Συνθέσεις

Αετός Μακρυχωρίου (Γιώργος Λιάπης): Κουσιάς, Παπαηλίας, Τίκος, Μυστακίδης (79’ Γεωργόπουλος ), Χρόνης ( 66’ λ.τ. Σουπεκιώτης), Γκομοσίδης, Ζαφειρούλης, Μπουζώνας, Γωγάκος, Τέας ( 88’ Κυρίτσης), Χριστιανίδης.

Μαχητής Τερψιθέας (Νίκος Σταυροθεόδωρος – Αχιλλέας Στεργιάκης): Μπρέλλας, Τσιαντούλης (40′ λ.τ. Σαββίδης), Κακαζούκης, Αθανασίου, Χασιώτης, Παυλόπουλος, Κυριάκος, Μολάς, Τσιτουρτζής ( 81′ λ.τ. Μάρκου), Μάτος, Ταχτιντής (79′ Αποστόλου).

Διαιτητικη Τριπλέτα
Μπουμαρσόπουλος, Καραμπούλας, Μάνος

Αποτελέσματα – Βαθμολογία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ