Α.Ε.Κ.: «Τι φοβάται ο Ολυμπιακός…»;

Δεν άργησε -όπως αναμενόταν- να έρθει η απάντηση των πρωταθλητών σε όσα σχολίαζαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου

Φαίνεται πως μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης της προσφυγής της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της αντίστοιχης του Ολυμπιακού και του ποδοσφαιριστή Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα (έπειτα από σχετικό αίτημα των «ερυθρόλευκων») θα έχουμε αρκετά… επεισόδια σε επικοινωνιακό επίπεδο μεταξύ των δυο ομάδων.

Οι πρωταθλητές δεν άργησαν να απαντήσουν σε όσα σχολίαζαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στο ίδιο πάντα ύφος. Πιο συγκεκριμένα από την πλευρά της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ σημείωναν χαρακτηριστικά: «Τι φοβάται ο Ολυμπιακός και εμφανίστηκε με τέσσερις δικηγόρους σε μία υπόθεση στην οποία μας είχε ενημερώσει εδώ και τέσσερις μέρες ότι θα ζητήσει αναβολή;».

Κι η αλήθεια είναι πως προκαλεί απορίες το να σχολιάζουν στον Ολυμπιακό τη στιγμή που εκείνοι ήθελαν την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης. Αφού θέλουν να καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ το συμβόλαιο του Έλληνα ποδοσφαιριστή θα μπορούσαν απλά να προχωρήσουν στην εκδίκαση της υπόθεσης και να το αξιώσουν από την έδρα. Ένα αίτημα που προφανώς θα γινόταν δεκτό!

Είναι επίσης απορίας άξιο το γεγονός ότι τον Μάιο που ξεκίνησαν τα εξώδικα μεταξύ των πρωταθλητών και του Ολυμπιακού (όπου η ΑΕΚ ενημέρωσε με εξώδικο τους «ερυθρόλευκους» να μην υπογράψουν τον Χριστοδουλόπουλο διότι έχει συμβόλαιο με την Ένωση) ο Ολυμπιακός ενώ θα μπορούσε να ζητήσει τότε το συμβόλαιο δεν το έκανε. Θυμίζουμε ότι τότε επέλεξε να κινηθεί σα να μην υπάρχει το συμβόλαιο της ΑΕΚ με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους πρωταθλητές ήταν ξεκάθαρο πως θα παρουσιαστεί κανονικά το συμβόλαιο με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο όταν θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης…

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...