Α.Σ. Μετέωρα: Οι στόχοι και η έναρξη της προετοιμασίας

Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα προχωρά στη συγκρότηση του ρόστερ με βάση τον σχεδιασμό που έγινε με τον προπονητή και στόχο να διατηρηθούν στην ομάδα οι παίκτες που αποτέλεσαν τον βασικό κορμό στη σεζόν που ολοκληρώθηκε κάπως απότομα φέτος λόγω κορονοϊού.

Η Διοίκηση αποχαιρέτησε ήδη τον Χρήστο Κατσαντώνη, που είχε έρθει πέρυσι στην ομάδα ως δανεικός από τον ΑΟ Τρίκαλα και βοήθησε αρκετά, ενώ πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν θα παραμείνει στην ομάδα και ο βασικός στην τελευταία σεζόν τερματοφύλακας Ηρακλής Τοπουζλής.

Τις τελευταίες ημέρες η Διοίκηση ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασία της με τους Παναγιώτη Παπαευθυμίου, Κώστα Ρόμπο, Γιώργο Φωτίκα, Θέμη Γκουλιώνη και Νίκο Σαμούτη, καθώς και τη μεταγραφή του έμπειρου μεσοεπιθετικού Βασίλη Αλμπάνη.

Διοίκηση και προπονητής έχουν διαπιστώσει τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα (επίθεση – εξτρέμ – στόπερ), ενώ φυσικά και θα χρειαστεί να καλυφθούν και τα κενά ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν για διάφορους λόγους, καθώς κάποιοι συζητούν το ενδεχόμενο μεταγραφής τους σε ομάδες ανώτερης κατηγορίας.

Πάντως, στόχος είναι η διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας, ενώ παράλληλα η Διοίκηση στοχεύει στην απόκτηση δύο Τρικαλινών ποδοσφαιριστών που έχουν αγωνιστεί σε Β΄ και Γ΄ Εθνική κατηγορία και σύντομα αναμένονται εξελίξεις για αυτούς.

Η έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας θα εξαρτηθεί από το πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα, με πιθανότερες ημερομηνίες για την πρώτη προπόνηση την 27η Ιουλίου και την 3η Αυγούστου.

Επιθυμία του προπονητή είναι να δουλέψει με ένα ρόστερ 20-23 ατόμων μαζί με τους μικρούς της Ακαδημίας, για τους οποίους ήδη έχει εισηγηθεί την προσθήκη τους στην ομάδα, τον Παπαγεωργίου και τον Τζανόπουλο.

Πηγή: tameteora

The post Α.Σ. Μετέωρα: Οι στόχοι και η έναρξη της προετοιμασίας appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...