Βέροια: Αυτοί «παίζουν» για προπονητή και τεχνικό διευθυντή

Η αντίστροφη μέτρηση για την ομάδα της Βέροιας άρχισε, από την στιγμή που όλα δείχνουν ότι η αναδιάρθρωση των κατηγοριών θα γίνει πράξη, μιας και απομένει το τυπικό της απόφασης της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, ώστε η “Βασίλισσα” από τη νέα περίοδο να αγωνίζεται στην Β’ Εθνική, του ενός ή των δύο ομίλων.

Συγχρόνως οι ιθύνοντες της “Βασίλισσας”, μαθαίνοντας από τα λάθη του παρελθόντος, είναι αποφασισμένοι για τη νέα περίοδο να στελεχώσουν την ομάδα, σε δύο πολύ υπεύθυνα πόστα, με έμπειρους πρώην ποδοσφαιριστές της.

Πιο συγκεκριμένα, για την θέση του τεχνικού διευθυντή, προβάδισμα έχει ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής της, Γιώτης Τσαλουχίδης που στο παρελθόν εργάστηκε στην ομάδα και ως προπονητής, ενώ για την θέση του γενικού αρχηγού, οι Βεροιώτες βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του επίσης παλαίμαχου Θωμά Τρούπκου.

Μία τρίτη θέση, που είναι εξίσου σημαντική, αυτή του σκάουτερ, φαίνεται να “κλειδώνει” με την πρόσληψη ενός άλλου παλιού γνώριμού της «Βασίλισσας», του Γιώργου Κικερίδη, που στο παρελθόν εργάστηκε με επιτυχία στην ομάδα, «ανακαλύπτοντας» παίκτες όπως οι Μπεν, Ολαϊτάν κ.α.

Τέλος, για την θέση του προπονητή οι πληροφορίες λένε ότι η Βέροια έχει κάνει “κρούση” στον Τραϊανό Δέλλα, με τον οποίο φαίνεται μάλιστα να έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία! Ο “κολοσσός” ήταν στο στόχαστρο της “Βασίλισσας” τόσο τον περασμένο Δεκέμβριο, όσο και πριν 3 περίπου χρόνια, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει. Τελευταία ομάδα που προπόνησε ο Δέλλας ήταν ο Παναιτωλικός, ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα από την Αθήνα τον έχουν στα φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα Σμύρνης!

Πηγή: Kerkidasport

The post Βέροια: Αυτοί «παίζουν» για προπονητή και τεχνικό διευθυντή appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...