Βέροια: Ετοιμάζει ρόστερ… για Super League!

Παρότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το θέμα της αναδιάρθρωσης και η Βέροια ουσιαστικά δεν γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν (το πιθανότερο στη νέα Β’ Εθνική), οι άνθρωποί της συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό για την δημιουργία μιας πολύ δυνατής ομάδας.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από το περσινό ρόστερ θα μείνουν λιγότεροι από 10 ποδοσφαιριστές (!), ενώ οι καινούργιοι που θα αποκτηθούν, τόσο Έλληνες όσο και ξένοι, θα έχουν στην πλειοψηφία τους εμπειρίες από την Σούπερ Λίγκα!

Στην πορεία η ομάδα θα επανδρωθεί και από νεαρούς ποδοσφαιριστές, που είτε θα προέρχονται από τις ακαδημίες της, είτε θα είναι ταλέντα από την Ημαθία και τις γύρω περιοχές.

Πρωταρχικός στόχος των ανθρώπων της “Βασίλισσας” είναι να γίνει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα. Για τον λόγο αυτό άλλωστε συμφώνησε με έναν έμπειρο και ικανό προπονητή, τον Παύλο Δερμιτζάκη, ενώ ήδη έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με το 80% του έμψυχου δυναμικού της νέας σεζόν. Το υπόλοιπο 20% θα καλυφθεί από εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών που θα βρεθούν στην πορεία.

Οι ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στην ερχόμενη βδομάδα, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα ξεκαθαρίσει -επιτέλους- το θέμα της αναδιάρθρωσης!

Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο, ο Δερμιτζάκης θα έχει πιθανότατα μαζί του ως άμεσο συνεργάτη του τον Ξανθιώτη Γιάννη Αποστολίδη, έναν γυμναστή και τον Θόδωρο Γκίτκο που θα παραμείνει στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Σχετικά με τους γκολκίπερ της “Βασίλισσας”, μετά την συμφωνία με τον έμπειρο Μάρκο Βελλίδη, θα αποκτηθεί ένας ακόμη ικανός τερματοφύλακας, σε περίπτωση που δεν παραμείνει ο Βοσνιάδης, ενώ την τριάδα θα συμπληρώσει ο νεαρός Τσιμόπουλος.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα γίνει και φέτος στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

Πηγή: Kerkidasport

The post Βέροια: Ετοιμάζει ρόστερ… για Super League! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com