Βαβίτσας: Με λίγη τύχη και έναν καλό επιθετικό θα τερματίζαμε έβδομοι

Στην τηλεοπτική αθλητική εκπομπή της TV10  “εξέδρα της Δευτέρας” φιλοξενήθηκε χθες βράδυ ο πρόεδρος του Α.Σ Μετέωρα Κώστας Βαβίτσας.

O πρόεδρος των Μετεώρων αναφέρθηκε σε μία σειρά από θέματα, όπως τα σενάρια παραμονής της ομάδας στη Γ’ Εθνική, τη φετινή αγωνιστική σεζόν, τον κόσμο, αλλά και τις προθέσεις του για την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Βαβίτσας αναφορικά με:

-Το ότι δεν ανακοίνωσε τελικά χθες η ΕΠΟ τι θα ισχύσει με τους υποβιβασμούς από τη Γ’ Εθνική:

“Δεν έχουμε μάθει γιατί έγινε αυτό. Ξέραμε ότι θα έβγαινε σήμερα η απόφαση και είμαστε ακόμη στην αναμονή”.

-Για τα σενάρια υποβιβασμού:

“Για τέσσερα σενάρια είχαμε ακούσει στην αρχή. Αλλά το ένα τελικά απορρίφτηκε, αυτό που πρόβλεπε να μην πέσει καμία ομάδα. Λογικά θα πέσουν τέσσερις ομάδες από κάθε όμιλο , όσες δεν είχαν μαθηματικές ελπίδες παραμονής.

-Για τη φετινή προσπάθεια στον Α.Σ Μετέωρα:

“Ξεκινήσαμε μία προσπάθεια σχεδόν από το μηδέν. Χωρίς παίκτες, χωρίς δελτία. Στόχος ήταν αποκλειστικά να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Είναι μικρά παιδιά, με μικρό μπάτζετ.

-Για το τι άλλαξε μετά το όχι καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα:

“Λογικό είναι μία ομάδα να θέλει το χρόνο της. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά τα παιδιά έδεσαν μεταξύ τους και στη συνέχεια παίζαμε και καλό ποδόσφαιρο. Τα παιδιά πρώτη φορά έπαιζαν φέτος στη Γ’ Εθνική και υπήρχε καλ λίγο άγχος. Αν είχαμε λίγη τύχη τη φετινή χρονιά θα ήμασταν φέτος στην 7η θέση. Μας έλειπε ο επιθετικός που θα έβαζε το γκολ. Σε κάθε αγώνα είχαμε 15 τελικές, όχι όμως και το γκολ. Αυτό μας έλεγαν  και όλες οι αντίπαλες ομάδες. ‘Οτι παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και μας αδικεί η βαθμολογική θέση.

-Για το φετινό 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής:

“Ηταν πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. ‘Ολες οι ομάδες ήταν πολύ καλές αν εξαιρέσουμε τον Πιερικό που ήταν η ομάδα που θα τερμάτιζε στην πρώτη θέση ούτως ή άλλως και την Ποταμιά που έμεινε χαμηλά στους δύο βαθμούς, όλοι οι άλλοι πάλευσν για τη σωτηρία.

-Για τον προπονητή της ομάδας Νίκο Μανούρα:

“Ο Νίκος βοήθησε πάρα πολύ. Είναι ένα αξιόλογο παιδί, σεμνό , ταπεινό , δουλεύει πολύ σκληρά και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο”.

-Για τους λόγους που ανέλαβε φέτος το πόστο του προέδρου:

“Ξεκινήσαμε διαφορετικά το Καλοκαίρι. ‘Ημασταν μία ομάδα επτά ατόμων και είπαμε να βγούμε μπροστά, για να μη διαλυθεί η ομάδα. Μετά είπαμε να βάλουμε άλλα 7-8 άτομα, να μαζέψουμε χρήματα και από την πόλη, από διαφημίσεις , αλλά τελικά μείναμε οι πέντε. Μετά βρήκαμε κάποια χρήματα. Για τον κόσμο θα πω ότι έπρεπε να είναι πιο κοντά στην ομάδα και το παλέψαμε μέχρι τέλους.

-Για το αν έχει γενικά παράπονα από τον κόσμο:

“Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που έγινε φέτος με τον κόσμο και δεν είναι καλό και για τους ποδοσφαιριστές, όταν βλέπουν ένα άδειο γήπεδο. ‘Η όταν βλέπουν ότι οι φιλοξενούμενοι είναι περισσότεροι. Αυτό είναι εις βάρος της ψυχολογίας τους. Θα θέλαμε πιο πολλή βοήθεια ειδικά φέτος.

-Για το αν η πόλη γενικά στήριξε την προσπάθεια:

“Η πόλη στήριξε αλλά όχι το αναμενόμενο που περίμενα εγώ. Θα μπορούσε πολύ παραπάνω.

-Για το κύπελλο ΕΠΣΤ και τον αποκλεισμό από το Διγενή στον ημιτελικό:

“Τα Μετέωρα έχουν πάντα σαν πρώτο στόχο το κύπελλο του νομού. Το παλέψαμε, έτυχε ο αγώνας με το Νεοχώρι σε μία κρίσιμη στιγμή για εμάς γιατί την Κυριακή είχαμε τον αγώνα με τα Σέλλανα που για εμάς ήταν όλη η κατηγορία και δε δώσαμε τόση σημασία, οπότε ήρθε ο αποκλεισμός

-Για το αν θα παραμείνει στα ηνία των Μετεώρων και την επόμενη χρονιά:

“Θα περιμένουμε να δούμε πρώτα σε ποια κατηγορία θα συνεχίσουμε, μετά θα κάνουμε συμβούλιο και ίσως μπουν και άλλα άτομα στο Δ.Σ. Μία ομάδα δεν μπορεί να αποτελείται μόνο από 4 άτομα. Τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

Πηγή: trikalascore

The post Βαβίτσας: Με λίγη τύχη και έναν καλό επιθετικό θα τερματίζαμε έβδομοι appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com