Βαβίτσας: Την πιστεύαμε και τη δικαιούμασταν την παραμονή!

Mετά την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ που οριστικά διατηρεί τα Μετέωρα στην Γ’ Εθνική κατηγορία ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Βαβίτσας μιλώντας στο «sportskalampaka» σχολίασε την απόφαση αυτή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος των Μετεώρων: “Κατ’ αρχήν ήταν κάτι που το περιμέναμε και ήταν και η πιο δίκαιη απόφαση που θα μπορούσε να πάρει η ΕΠΟ όσον αφορά τις ομάδες που διεκδικούσαν την παραμονή τους στην κατηγορία. Όλοι μας αισθανόμαστε ότι οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς δικαιώθηκαν. Καταφέραμε και δημιουργήσαμε μια καλή ομάδα παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε τόσο στο ξεκίνημα της θητείας μας όσο και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Όλοι μας όμως πιστεύαμε στην παραμονή, την δικαιούμασταν κι έστω μ’ αυτόν τον τρόπο την καταφέραμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ., την τεχνική ηγεσία, αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που τα έδωσαν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους αγνούς φιλάθλους των Μετεώρων οι οποίοι από την πλευρά τους μας συμπαραστάθηκαν με τον δικό τους τρόπο. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς της ομάδας, αλλά και όσους μας βοήθησαν με κάθε τρόπο από πέρυσι το καλοκαίρι μέχρι σήμερα”.

Κυριάζος: “Πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε”

Ο γενικός αρχηγός σε μία ομάδα είναι ένα καίριο πόστο αφού αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτόν τον ρόλο φέτος στα Μετέωρα τον είχε ο Αποστόλης Κυργιάζος ο οποίος δεν έχασε ούτε μία προπόνηση και ήταν εκεί λύνοντας κάθε θέμα που παρουσιάζονταν.
Από την πλευρά του για την οριστική παραμονή των Μετεώρων στην Γ’ Εθνική δήλωσε τα εξής:
“Η χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη, αλλά μέσα από σκληρή δουλειά τόσο από την πλευρά της διοίκησης, όσο των προπονητών και των ποδοσφαιριστών τα Μετέωρα κατάφεραν και παρέμειναν στην κατηγορία. Εμείς πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρναμε ακόμη κι αν συνεχίζονταν το πρωτάθλημα.
Είχαμε μια καλή συνεργασία με την τεχνική ηγεσία όσο και με τους ποδοσφαιριστές και τελικά πετύχαμε τον μεγάλο στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς όταν και είχαμε αναλάβει την ομάδα.

Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, απρόοπτες καταστάσεις, αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει αφού έτσι κι αλλιώς στο ποδόσφαιρο κανένας στόχος δεν είναι εύκολος, και μπορείς να τον πετύχεις μόνο με προσπάθεια, κόπο και να θυσιάζεις αρκετά πράγματα.

Ήταν μια χρονιά η οποία θα μείνει αξέχαστη σε όλους όσοι την έζησαν. Κι αφού θα ευχαριστήσω όλα τα μέλη που αποτελούσαν τον ΑΣ Μετέωρα φέτος, αισθάνομαι ότι πρέπει να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Διαμαντούλα την φροντίστρια της ομάδας η οποία πρόσεχε τους ποδοσφαιριστές σαν να ήταν δικά της παιδιά”.

The post Βαβίτσας: Την πιστεύαμε και τη δικαιούμασταν την παραμονή! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com