Βαθμός στις καθυστερήσεις!

Τον βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να πάρει στην έδρα του ο Κίσσαβος Συκουρίου απέναντι στον Αμπελωνιακό, χάρις σε γκολ του Σάββα Χατζηλιάδη στις καθυστερήσεις!

Βέβαια, μετά την ισοπαλία αυτή, το Συκούριο είδε την απόσταση από τον Ηρακλή Λάρισας να ανεβαίνει και πάλι στους έξι βαθμούς, ωστόσο παραμένει στη 2η θέση με 44 βαθμούς. Ενώ ο Αμπελωνιακός, έμεινε σταθερά στην 6η θέση με 32 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν πρώτοι να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Γιώργος Τσετιροκλής εκτέλεσε φάουλ και ο Κόλα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0 – 1.

Στην “επανάληψη”, ο Αμπελωνιακός στάθηκε άτυχος, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει. Στο 80′ ο Πάρης Μπόντε κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών ανέλαβε ο Τσετιροκλής, όμως ο Χρήστος Γκικούδης έπεσε σωστά και το απέκρουσε!

 

Για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 90+3′, όταν ο Σάββας Χατζηλιάδης με κοντινή προβολή μετά από σύγχυση στην άμυνα του Αμπελωνιακού σκόραρε και χάρισε τον βαθμό στο Συκούριο με τελικό σκορ το 1 – 1.

Οι Συνθέσεις

Κίσσαβος Συκουρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γκικούδης, Κώτσιας (88′ Τζιούρας), Καπετάνι, Καλούσης, Αγγέλης, Κάτσας, Μαυρομάτης, Πλιάγκας, Σενκάι (77′ Σελήνης), Χατζηλιάδης, Κουκουτσέλος.

Αμπελωνιακός (Γιάννης Παπαδημητρίου): Βραζιτίκος, Μεσημέρης, Κωτούλας, Παυλίδης, Αλεξόπουλος, Δαλακώνης, Κόλα, Ιωαννίδης (90′ Πατρίκου), Ψύρρας, Τσετιροκλής, Μπόντε (80′ Βούκιας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Τσαπράζης, Καραμπούλας.