Βαθμό και πάλι με Θεοδώρου

Φιλοκτήτης Μελιβοίας και Ελευθεραί έπαιζαν για την δεύτερη θέση της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, με τους γηπεδούχους να φεύγουν με την ισοπαλία που τους κράτησε στην δεύτερη θέση, με τον Κίσσαβο Συκουρίου να εκμεταλλεύεται αυτό το 1 – 1 και να περνά στην τρίτη θέση.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να πήραν “κεφάλι” στο σκορ μόλις στο 14ο λεπτό με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Παναγιώτη Πασιά, όμως το συγκρότημα του Βαγγέλη Κώτσιου έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον “συνήθη” πλέον “ύποπτο”, Βαγγέλη Θεοδώρου που στο 40′ έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι της εστίας του Φιλοκώστα και εν συνεχεία στα δίχτυα.

Στην επανάληψη οι της Μελιβοίας είχαν δύο δοκάρια για να πάρουν το παιχνίδι με τους Χρήστο Μυλωνά και Δημήτρη Πασιά.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για τη φάση του 9οού λεπτού, όπου ζητούν πέναλτι σε ανατροπή πάνω στον Κώστα Γκαραβέλη.

Οι Συνθέσεις

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Ανδρέου): Φιλοκώστας, Πασιάς Δ., Πασιάς Π., Κατσιάνος, Ρέντζας, Πλατσάς, Μαλαχτάρης, Μυλωνάς (83′ Γκουντάρας Ν.), Λαδάς (60′ Τσιαγκάλης), Κατσιώτης, Καπετάνιος.

Α.Ο. Ελευθεραί (Βαγγέλης Κώτσιος): Αναστασίου, Μαυρουδής Αντ., Νταμπώσης, Μέκρας Χρ., Ντελόπουλος, Μέκρας Γ., Τσιάμης, Θεοδώρου (70′ Γκαραβέλης), Γκουζιώτης (Κονόμι), Μαυρουδής Ι., Ευστρατίου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Νίκζας, Μακρής.