Βασίλεψαν τα “πιτσιρίκια” του Αετού!

Την πρωτοχρονιάτικη τους πίτα, έκοψαν τα τμήματα υποδομής του Αετού Μακρυχωρίου, με την ευχή όλων ο Αετός να συνεχίσει να παράγει ταλέντα και τα επόμενα χρόνια, βαδίζοντας κόντρα στην κρίση και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ο Αετός Μακρυχωρίου τα τελευταία χρόνια τροφοδοτεί τόσο την πρώτη του ομάδα με νεαρά παιδιά όσο και επαγγελματικούς συλλόγους (τελευταίο παράδειγμα ο Λευτέρης Χουτεσιώτης που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό) με την ευχή όλων να συνεχίσει να δουλεύει τα νεαρά παιδιά του χωριού δίνοντας του την δυνατότητα στο… όνειρο.

DSCN0017 copy

Άλλωστε τα 65 μέλη που αριθμεί η Ακαδημία του Αετού, έχουν να μάθουν από τους καλύτερους στο είδος τους, Λευτέρη Τέα και Στέλιο Φουσίκα, οι οποίοι δίνουν και την ψυχή τους καθημερινά τόσο στον Αετό όσο και στα μικρά “αετόπουλα”.

DSCN0011 copy

Χθες το απόγευμα μάλιστα η ακαδημία του συλλόγου έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη της πίτα, παρουσία του ιερέα του χωριού, πατέρα Ιωάννη, του αντιδημάρχου Δήμου Τεμπών, Στέλιο Σαΐτη καθώς επίσης και των γονέων των αυριανών “άσσων” των γηπέδων, σε μια όμορφη ατμόσφαιρα στην αίθουσα της ενορίας του Αγίου Θωμά. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση του Αετού νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον πατέρα Ιωάννη για την ευγενική του αυτήν κίνηση.

DSCN0008 copy

Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Γιώργος Ζάρρας, Βασίλης Μυλωνάς και Βαγγέλης Μπιτσαράς οι οποίοι και στο τέλος της βραδιάς παρέλαβαν τα ποδοσφαιρικά τους δώρα.

DSCN0023 copy

Πανευτυχής ήταν σύσσωμο το Δ.Σ. του Αετού καθώς το τεχνικό επιτελείο από την προσέλευση στην εκδήλωση, βλέποντας πως το αύριο του Αετού είναι “λαμπρό”!