“Βασίλεψε” ο Γ.Σ. Νίκαιας

Την Κυριακή 19/2/2012, στο κλειστό γήπεδο «Ι.Πατάκης» στη Νίκαια, το Δ.Σ. διοργάνωσε την εκδήλωση της κοπής της πίτας του Γ.Σ. Νίκαιας για τα τμήματα υποδομής και την αντρική ομάδα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Κιλελέρ κ. Ρίζος Κομήτσας και ο Αντιδήμαρχος κ. Κλεάνθης Θεοδωρούλης, καθώς και οι γονείς των παιδιών των τμημάτων υποδομής αγοριών και κοριτσιών.

Η πρόεδρος του συλλόγου, κα Χριστίνα Ονάσογλου – Λύτρα, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, παρουσίασε τους στόχους και το πλάνο δράσης για την περίοδο ’11- ’12. Μεταξύ άλλων τόνισε:

«Το νέο Δ.Σ. έδωσε φέτος μεγάλη έμφαση στην οργάνωση και απρόσκοπτη λειτουργία των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Ο κ. Μαϊστρένκο κάνει εξαιρετική δουλειά με τα τμήματα μπάσκετ αγοριών, πράγμα που αποδεικνύεται και από τη θέση μας στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ παίδων και εφήβων ποτ βρίσκονται σε εξέλιξη.

Παράλληλα υλοποιήθηκε η αρχική δέσμευση του Δ.Σ. και λειτουργεί ήδη με επιτυχία το τμήμα βόλεϊ κοριτσιών με προπονήτρια την διδα Ευτυχία Κολοβέτσιου, ενώ ξεκινά και το τμήμα μπάσκετ κοριτσιών.

Καθιερώθηκε η κάρτα μέλους με την οποία όλα τα μέλη δικαιούνται των παροχών του συλλόγου και αποκτούν πρόσβαση σε εκπτώσεις με τα συνεργαζόμενα καταστήματα, φροντιστήρια και ομάδα ιατρών διάφορων ειδικοτήτων.

Καθιερώθηκαν τα τουρνουά χειμώνα – άνοιξης, ενώ προγραμματίστηκε σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων με θέματα που αφορούν τη διατροφή, την ανάπτυξη των παιδιών, το περιβάλλον κλπ.

Δόθηκε έμφαση στην καθαριότητα, τη συντήρηση, την ασφάλεια και την οργάνωση λειτουργίας του γηπέδου με σκοπό τη βελτιστοποίηση της χρήσης του. Παραχωρήθηκαν επίσης προπονητικές ώρες και σε άλλες ομάδες.

Το Δ.Σ. του συλλόγου πιστεύει ότι η επιτυχία είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και καλεί τους γονείς και τους κατοίκους της περιοχής μας που αγαπούν τον αθλητισμό να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια».

Ο δήμαρχος Κιλελέρ κ. Κομήτσας στη συνέχεια, αφού αναφέρθηκε στην ιστορία του συλλόγου, τόνισε τη σημασία της ύπαρξης ενός τέτοιου κλειστού γηπέδου στην περιοχή και υπογράμμισε την αμέριστη στήριξη της δημοτικής αρχής στη λειτουργία του Γ.Σ. Νίκαιας και στις προσπάθειες του συλλόγου για την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής.

Ακολούθησαν ευχές, η κοπή της πίτας και μπουφές για τους παρευρισκομένους. Έξι φλουριά μοίρασαν ισάριθμα δώρα στα τμήματα υποδομής, ενώ ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοδωρούλης κλήρωσε το μεγάλο δώρο στα μέλη της εφηβικής και αντρικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου. Μεγάλος τυχερός ο παίκτης της αντρικής μας ομάδας μπάσκετ, Γιώργος Σταυρόπουλος.