Βασικός αρωγός ο Σάκης Παιδής στο Δαμασιακό που έχει νέα διοίκηση!

Η ιστορική ομάδα του Δαμασίου που έβγαλε ποδοσφαιριστές με συμμετοχή σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, με αποκορύφωμα τον αείμνηστο Δημήτριο Μουσιάρη – ο οποίος φόρεσε τη «γαλανόλευκη» στις εθνικές ομάδες μας – ήταν αδύνατο να παραμείνει χωρίς Διοίκηση.

Ειδικά την φετινή χρονιά καθώς γιορτάζει μισό αιώνα ζωής και προσφοράς στον αθλητισμό.

Δέκα νέοι άνθρωποι με παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, αποτελούν την επόμενη διοίκηση της ομάδας, αν και οι περισσότεροι είναι μέλη της προηγούμενης. (Θα ακολουθήσει νέο άρθρο με τις εκλογές της νέας διοίκησης και τις πρώτες κινήσεις).

Θα πρέπει να καταγραφεί πάντως ότι με το «καλημέρα» έχουν ήδη σηκώσει τα μανίκια και έπιασαν δουλειά, μιας και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Πολλές οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις, γι’ αυτό και έγινε άμεσα η πρώτη ενέργεια της νεοσύστατης Διοίκησης, η οποία συναντήθηκε με τον Θανάση Παιδή, στο γραφείο του στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ κατά τη διάρκειά της συζητήθηκε το πλάνο διετίας και τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας.
Από την πλευρά της νέας Διοίκησης επισημαίνεται ότι «ο Θανάσης Παιδής, αρωγός πάντα στον Δαμασιακό, (καθώς έλκει την μισή καταγωγή του από το Δαμάσι), άκουσε με μεγάλη προσοχή όσα του είπαμε και συνέδραμε για μία ακόμη φορά ποικιλοτρόπως στην προσπάθεια που κάνουμε για την αγαπημένη μας ομάδα».

«Ως Διοίκηση εκτιμούμε απεριόριστα τη βοήθεια του Θανάση Παιδή και
ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη συμπαράσταση, την προσφορά και
συνεργασία του, ενώ του ευχόμαστε τα καλύτερα τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένειά του» τονίζει, χαρακτηριστικά, η Διοίκηση του Δαμασιακού.

Από την πλευρά του ο Θανάσης Παιδής σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Δεν θα μπορούσα παρά να ανταποκριθώ άμεσα στο κάλεσμα που απηύθυνε η νέα Διοίκηση του Δαμασιακού και να συναντηθώ με τα μέλη της, ώστε να συζητήσουμε τα επόμενα βήματα της ιστορικής ομάδας. Ο Δαμασιακός έχει ήδη καταγράψει την δική του διακριτή ιστορία στα ποδοσφαιρικά πράγματα της Θεσσαλίας, ενώ έχει συνεισφέρει μεγάλα ποδοσφαιρικά ταλέντα που έχουν κοσμήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα κοντά στον Δαμασιακό, ώστε η ομάδα να προχωρήσει στο μέλλον συνεχίζοντας την σημαντική της πορεία, που ήδη μετρά πενήντα χρόνια. Οφείλουμε να παραμείνουμε αρωγοί στη δουλειά που ξεκίνησε η Διοίκηση, η οποία θα έχει την στήριξή μας στα επόμενα βήματά της. Το τοπικό ποδόσφαιρό αποτελεί ζωντανό κύτταρο του αθλητικού γίγνεσθαι και χώρος όπου δραστηριοποιούνται οι νέοι της περιοχής μας, γι’ αυτό και η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να το υποστηρίζει με δράσεις και έργα» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Πηγή: asteriosstelios.blogspot.com