Βασιλακάκης: Το ευχαριστιόμαστε… Δεν ελπίζουμε για εξάδα

Η Δόξα Δράμας έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο και κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από το Ηράκλειο κόντρα στον Εργοτέλη.

Ο Κώστας Βασιλακάκης μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στους Κρητικούς ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο ματς στη Δράμα απέναντι στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των «μαυραετών» στη SportDrama.gr:

Για το ισόπαλο παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Ήταν ένα παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορο για εμάς. Ο Εργοτέλης ήθελε τη νίκη, εμείς όμως θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Να το ευχαριστηθούμε και να αγωνιστούν τα νέα παιδιά. Πιστεύω ότι το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι ανεξάρτητα αν τελειώνει το πρωτάθλημα. Συγχρόνως όμως θα χρησιμοποιήσουμε κι άλλους παίκτες που δεν είχανε ευκαιρίες μέχρι τώρα. Μέρα με τη μέρα φαίνεται η δουλειά των παιδιών, οι συνεργασίες και η μαχητικότητα που βγάζουμε στο παιχνίδι. Πάντως στη θέση που είμαστε δεν μπορούμε να ελπίζουμε για την εξάδα».

Για την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα: «Εμείς θα παρουσιαστούμε σοβαροί απέναντι στην Κέρκυρα και θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Να ευχαριστηθούμε εμείς και να ευχαριστήσουμε με την εικόνα μας στο γήπεδο τους φιλάθλους μας. Όταν φτάσει η ώρα θα είμαστε έτοιμοι και για τα πλέι άουτ».

The post Βασιλακάκης: Το ευχαριστιόμαστε… Δεν ελπίζουμε για εξάδα appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com