Βελιτζέλος: «Μεγάλο ερωτηματικό η Επισκοπή»

Η ΠΑΕ Ρόδος θα αγωνιστεί φέτος στη Football League, μετά από μια εξαιρετική χρονιά στη Γ’ Εθνική όπου κατέκτησε την άνοδο! 

Ο τεχνικός του συλλόγου, Κώστας Βελιτζέλος, σχολίασε στη mikriliga.com το πρόγραμμα, τονίζοντας πώς δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες κληρώσεις:

 «Μετά από πολύ καιρό και αναμονή έστω και με αυτόν τον τρόπο έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες κληρώσεις, η κάθε ομάδα διαμορφώνει αν είναι εύκολο ή δύσκολο.

Όσο εύκολο μπορεί να είναι φαινομενικά τόσο δύσκολο μπορεί να μετατραπεί με κακή παρουσία στο γήπεδο και το αντίστροφο.

Νομίζω πρέπει να επικεντρωθούμε στο να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το ξεκίνημα. Η ομάδα δείχνει να είναι σε καλό δρόμο, το πρόγραμμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα..»

«Η Επισκοπή εννοείται δεν είναι αμελητέα»

Όσον αφορά τον αντίπαλο της πρεμιέρας που δεν είναι άλλος από την Επισκοπή, τόνισε πώς δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για την Επισκοπή αλλά και πώς σίγουρα δεν είναι αμελητέα:

«Η Επισκοπή είναι μια ομάδα όπως και εμείς, που ανεβήκαμε φέτος κατηγορία. Άργησε αρκετά να ξεκινήσει, τώρα σχηματοποιείται, είναι μεγάλο ερωτηματικό.

Δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα, μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα θα συγκεντρώνουμε στοιχεία για να δούμε τι ακριβώς κάνει σαν ομάδα, να είμαστε προετοιμασμένοι στο ματς.

Δεν θα χαρακτηριστεί εύκολο, με καμία ομάδα. Η Επισκοπή εννοείται δεν είναι αμελητέα, είναι μια σοβαρή ομάδα.»

Ρεπορτάζ: Χρύσα Ζερβού

The post Βελιτζέλος: «Μεγάλο ερωτηματικό η Επισκοπή» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com