“Βιολογική” ισοπαλία…

Ισόπαλο 1 – 1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Λαρισαϊκό και στον Φαλανιακό με τους γηπεδούχους να προηγούνται με την κεφαλιά του Τσακαβίτη στο 27′ μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Κύρκος.Η ομάδα του Φαλανιακού ισοφάρισε στο 60′ με κοντινό πλασέ του Παπαγεωργίου μετά από όμορφη ενέργεια του Δήμου.

Καλύτεροι από πλευράς γηπεδούχων ήταν οι Γαρυφαλλόπουλος, Βασιλείου και Τσακαβίτης ενώ για την ομάδα του Φαλανιακού αυτοί που ξεχώρισαν ήταν οι Βαρσάμης, Παπαγεωργίου και Μανακούσιος Δ.

Το Φιλμ του Αγώνα

22′ Σουτ του Γαρυφαλλόπουλου για τον Λαρισαικό η μπάλα περνάει άουτ.

24′ Τετ – α – τετ για τους φιλοξενούμενους με τον Παπαγεωργίου να βγαίνει απέναντι στον Κωνσταντίνου αλλά ο τερματοφύλακας του Λαρισαικού κρατάει το μηδέν για την ομάδα του διώχνοντας την μπάλα σε πλάγιο.

27′ 1 – 0 Φάουλ για τον Λαρισαικό εκτελεί ο Κύρκος παίρνει την κεφαλιά ο Τσακαβίτης με την μπάλα να πηγαίνει στην αριστερή γωνία του Μιγδάνη.

60′ 1 – 1 Τετ – α – τετ για τον Φαλανιακό με τον νεοσελθών στο παιχνίδι Δήμο να βγαίνει αντιμέτωπος με τον Κωνσταντίνου και την τελευταία στιγμή να σπάει την μπάλα στον Παπαγεωργίου και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ να ισοφαρίζει για την ομάδα του.

90′ Σέντρα από αριστερά του Βαρσάμη για τους φιλοξενούμενους πηδάει για κεφαλιά ο Γκόλτσος η μπάλα ψηλά άουτ.

Οι Συνθέσεις

Λαρισαικός (Φώτης Πλίτσης): Κωνσταντίνου, Βαγγλής, Καραίσκος, Κύρκος, Βασιλείου, Τσακαβίτης, Γαρυφαλλόπουλος(63′ Τσούκας), Τσιμπουκλής, Νοτσιάς (46′ Σιδηρόπουλος), Ανδρώνης (86′ Γεννατσέφτσης), Κουτσιμάνης.

Φαλανιακός(Τάκης Παραφέστας): Μιγδάνης, Μανακούσιος Θ., Βαρσάμης, Πανταζής, Γκόλτσος, Μαλακούσιος Δ., Κολοβός, Καλογήρος (57′ Τσιρόπουλος), Φατούρας (57′ Δήμος), Παπαγεωργίου,Ιγγλέζος (77′ Παπαδόπουλος Μ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Τσιτσανούδης, Καραμπούλας.