Βλαχούλης: «Το παιχνίδι ήθελε προσοχή…»

Με το δεξί μπήκε το… 2015 για τις Νέες Καρυές, καθώς οι «κίτρινοι» «συνέτριψαν» το προηγούμενο Σάββατο τον Αστέρα Τυρνάβου με σκορ 4 – 0 και μάλιστα εκτός έδρας!

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Το ArenaLarissa.gr επικοινώνησε με τον τεχνικό του συλλόγου των Νέων Καρυών Νίκο Βλαχούλη, με τον ίδιο να τονίζει πως οι πρώτοι αγώνες μετά την αλλαγή του χρόνου «κρύβουν» παγίδες, καθώς υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος και η αποχή από τις προπονήσεις, ωστόσο η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και πήρε το αποτέλεσμα απέναντι στον Αστέρα Τυρνάβου. Τέλος, ο Νίκος Βλαχούλης μίλησε και για τις μεταγραφές που θα γίνουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού:

«Τα πρώτα παιχνίδια μετά τις γιορτές συνήθως κρύβουν παγίδες. Μέσα από το παιχνίδι αυτό εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος να βγούμε νικητές. Παίξαμε καλά, γνωρίζαμε που παίζαμε και στο τέλος πήραμε τους τρεις βαθμούς», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Βλαχούλης.

Για τις μεταγραφές, είπε: «Θέλουμε να εμπλουτίσουμε την ομάδα με νέα παιδιά που θα έχουν μέλλον. Θα γίνουν ακόμη 3 – 4 μεταγραφές. Θα έχουμε και αποχωρήσεις παικτών, ωστόσο θα καλυφθούν οι θέσεις με τα νέα παιδιά που θα έρθουν στην ομάδα».

Για την συνέχεια που θα έχουν οι Νέες Καρυές, τόνισε: «Να έχουμε μία καλή συνέχεια, όπου τα νέα παιδιά θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις Νέες Καρυές».