Βοηθός του Γιαννίκη και τεχνικός υπεύθυνος υποδομών ο Μπαδήμας

Επισημοποιήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με τον βοηθό προπονητή του Αργύρη Γιαννίκη, Νίκο Μπαδήμα ο οποίος θα βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πλευρό του Τρικαλινού τεχνικού.

Μια αναμενόμενη εξέλιξη, καθώς ο Νίκος Μπαδήμας όπως και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου έριξαν πολύ δουλειά την περασμένη σεζόν και αυτή ήταν σίγουρο πώς θα ανταμειφθεί.

Παράλληλα, ο Νίκος Μπαδήμας θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο και στις υποδομές του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στις υποδομές.

Εξάλλου, τα τμήματα υποδομής τα γνωρίζει πολύ καλά, έχοντας υπάρξει προπονητής σε  Κ17 και Κ19 την περασμένη σεζόν, στην οποία δεν θα συνεχίσει ως προπονητής και αναμένεται να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Η Ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον κ.Μπαδήμα Νίκο, ο οποίος θα είναι και για τη σεζόν 2020-21 στο τεχνικό team της 1ης ομάδας, ως βοηθός προπονητή. Επιπλέον ο κ.Μπαδήμας αναλαμβάνει και έναν ακόμα νευραλγικό ρόλο στην ΠΑΕ, αυτόν του τεχνικού υπεύθυνου των υποδομών του Π.Α.Σ., με κύρια ευθύνη την ανάπτυξη και εφαρμογή του οργανογράμματος λειτουργίας των ομάδων υποδομών.

«Ευχαριστώ την ομάδα του Π.Α.Σ. Γιάννινα, τον πρόεδρο κ.Χριστοβασίλη και τον προπονητή κ.Γιαννίκη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε τον Π.Α.Σ. πρωταγωνιστή, όπως και αξίζει σε αυτήν την ιστορική ομάδα.» δήλωσε στο pasgiannina.gr ο Νίκος Μπαδήμας.

Πηγή: passports

The post Βοηθός του Γιαννίκη και τεχνικός υπεύθυνος υποδομών ο Μπαδήμας appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...