Βούλγαρης: «Ήμασταν καλύτεροι και πήραμε την νίκη»

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες για τον Αχιλλέα Φαρσάλων, που επικράτησε με 1 – 0 των Αγίων Αναργύρων την Κυριακή το απόγευμα, με το τέρμα που πέτυχε ο Νίκος Βούλγαρης.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Το ArenaLarissa.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον ικανότατο επιθετικό του Αχιλλέα Φαρσάλων, με τον Νίκο Βούλγαρη να αναφέρεται τόσο στην νίκη της ομάδας του την περασμένη Κυριακή, όσο και στην συνέχεια που αναμένεται να έχει η ομάδα των Φαρσάλων. Τέλος, μίλησε και για το ερχόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Δήμητρα Γιάννουλης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Βούλγαρης:

«Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα απέναντι στους Αγίους Αναργύρους. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ και να διευρύνουμε το σκορ, όμως ήμασταν άτυχοι και άστοχοι. Ευτυχώς δεν το πληρώσαμε, όπως λέει ο νόμος του ποδοσφαίρου και πήραμε το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο φορ του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Για την πορεία του Αχιλλέα έως τώρα: «Ο Αχιλλέας Φαρσάλων έχει πολλές απαιτήσεις. Δεν ξεκινήσαμε καλά, καθώς είμαστε μία καινούργια ομάδα. Θα θέλαμε να ήμασταν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, όμως αυτό τώρα δεν μπορούμε να το έχουμε».

Για την συνέχεια που αναμένεται να έχει το συγκρότημα του Παναγιώτη Κορδαλή: «Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο τέλος θα κάνουμε την συγκομιδή των βαθμών όπου θα έχουμε πάρει από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Τέλος, μίλησε και για το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Δήμητρα Γιάννουλης: «Πιστεύω πως θα κριθεί στο γκολ. Όποια ομάδα βάλει το γκολ, πιστεύω πως θα είναι και η νικήτρια του παιχνιδιού».