Βούλγαρης: “Σε κάθε αγώνα στόχος… η νίκη”

Μία από τις «πολύκροτες» μεταγραφές που έγιναν στο φετινό καλοκαιρινό «παζάρι» ήταν η επιστροφή του Νίκου Βούλγαρη στα «πάτρια» εδάφη με την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Γράφει ο Άλκης Σούρλας

Ο πολύπειρος εξτρέμ με θητεία μεταξύ άλλων σε ΑΕΚ , Βέροια και σε ομάδες της Ιταλίας είναι εκ των πρωταγωνιστών στις δύο νίκες του Αχιλλέα (σ.σ με Φιλοκτήτη και Μαχητή) αντίστοιχα σημειώνοντας δυο τέρματα αλλά και δημιουργώντας πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες, δείχνοντας μέρος του αδιαμφισβήτητου ταλέντου του.

Μιλώντας στο ArenaLarissa.gr, μας έδωσε και ο ίδιος την δική του εξήγηση για την προβληματική εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» στις πρώτες έξι αγωνιστικές αλλά και για τους στόχους της ομάδας από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το δικό του προσωπικό φορμάρισμα στα δυο παιχνίδια:
“Το δικό μου φορμάρισμα είναι απόρροια της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις, από όλη την ομάδα, όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο μαθαίνει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και πλέον η δουλειά που γίνεται φαίνεται και στο «χορτάρι», από όλους μας”.

Για τις εμφανίσεις της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές:
“Σε καμιά περίπτωση η θέση που βρίσκεται η ομάδα αυτή την στιγμή, δεν είναι αντιπροσωπευτική του υλικού και των δυνατοτήτων μας. Στα δύο τελευταία παιχνίδια η ομάδα έδειξε δείγματα από πράγματα που επιτέλους μας βγαίνουν και από εδώ και πέρα «ατενίζουμε» το μέλλον με άλλο μάτι”.

Για τους στόχους της ομάδας στην συνέχεια του πρωταθλήματος:
Μην ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα είναι ένας «μαραθώνιος» και ακόμη είμαστε στην αρχή. Στόχος της ομάδας είναι η νίκη σε κάθε αγώνα και στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε «ταμείο».